konec HC Olomouc – Mountfield HK
1:5
(1:2, 0:3, 0:0)
Komentuje: Johan Čáp
 
38:03
Hradec právě vstřelil branku!
Mountfiled se dostává už do čtyřbrankového vedení! Olomouc nyní nedokázala zneutralizovat jeho velký nápor a překombinování obrany se ranou ze střední vzdálenosti mohl radovat z trefy MATĚJ BENEŠ. Špunar na jeho ránu jen velmi málo viděl. Asistence: Lukáš Souček.
 
27:48
Hradec právě vstřelil branku!
Mountfield přidává čtvrtou branku! Po krásné nahrávce na modrou čáru se dostal k palbě JAKUB JERMAN, jehož dělovka zapadla přesně nad rameno Běhala. Olomoucká obrana střílejícího hráče tentokrát nedokázala pokrýt. Asistence: Matyáš Budina, Lukáš Pajer. .
 
22:52
Hradec právě vstřelil branku!
Mountfield jde do dvougólového trháku! Po rychlém vybruslení zpoza branky se krásnou ranou k tyči prezentoval DOMINIK PAVLATA, který nakonec Běhal zřejmě velmi nečekaně překvapil. Olomoucký golman totiž nestačil reagovat Asistence: Matěj Novotný.
 
10:43
Hradec právě vstřelil branku!
Mountfield se dostává znovu do vedení! Po delším tlaku na olomouckou obranu se nakonec dokázal nejlépe zorientovat MATĚJ PINKAS, jehož přesná dalekonosná rána zaplula nad ramenem Běhala. Asistence: Petr Moravec.
 
07:57
Olomouc právě vstřelila branku!
A máme vyrovnáno! Olomouc se naprosto nečekaně dostala do enormního a celoplošného brejku, který nakonec dokázal ve velmi důležitou branku finalizovat STANISLAV RUDA, jehož bomba zapadla přesně mezi betony Tichého. Ten byl bez větší možnosti na úspěšný zákrok. Asistence: Andrej Prísažný, Lukáš Přecechtěl
 
00:28
Hradec právě vstřelil branku!
Tak to je velmi nešťastný moment pro Olomoucké. Po nenápadném útoku se totiž dostal LUKÁŠ PAJER k nahrávce na osu hřiště z levého křídla, nicméně puk se nakonec velmi nečekaně odrazil od Masareho za záda překvapeného Běhala. Hradec tak vede velmi jednoduše o jednu branku. Bez asistence.