konec HC Olomouc – Mountfield HK
1:5
(1:2, 0:3, 0:0)
Komentuje: Johan Čáp
 
58:41
Špunar se musel v poslední chvíli pořádně otáčet, aby zabránil mnoha dorážkám Hradeckých, ale rozhodčí hru přeci jen přerušují. Za vysokou hůl si půjde sednout David Lambert (OLO).
 
51:45
Hanáky nyní čekají krušné chvilky, neboť půjdou hned od tří hráčů. Na trestnou lavici totiž nyní míří Aleš Václavský (OLO).
 
50:24
Síly na hřišti se sice po uplynutí obou trestů vyrovnaly, Hradec se však v této chvíli dostane k přesilové hře. Za hákování za brankou je tentokrát trestán Adam Masare (OLO).
 
48:12
Síly na ledě se nyní vyrovnají, neboť olomoucký kapitán Jakub Zembol (OLO) jde nyní pykat za podražení, kterého se dopustil v útočném pásmu.
 
47:57
Olomouc čeká další přesilová hra, neboť sudí nyní postřehli faul Šimona Marhy (HKM) . Hradecký útočník je trestán za hákování.
 
34:52
Hanáci dostanou k dispozici další přesilovku, po tvrdém ataku v obranné třetině si půjde menší trest za nedovolené bránění odsedět bek Matěj Pinkas (HKm).
 
24:44
Hanáci se poprvé v utkání dostanou k přesilovce, za viditelný faul na Radovou byl sudími vyloučen Šimon Marha (HKM), který se dopustil okatého sekání.
 
04:51
Hanáci nyní budou hrát velice laciné oslabení, po špatném střídání totiž sudí jasně viděli ve hře šest hráčů v poli. Dvouminutový trest půjde odsedě Adam Masare (OLO).