konec FK Mladá Boleslav – SK Sigma Olomouc
4:1
(3:1)
Komentuje: Vojtěch Tůma
 
90+2
Žlutou kartu dostává Mahmutović (SK Sigma Olomouc).
 
90+1
K přidání pátého hřebíčku do olomoucké rakvičky nebyla Boleslav daleko! Hrubice v rozehrávce hostí využil Jan Kalabiška, který se z levé strany přiřítil do šestnáctky a jen o kousek minul vzdálenější tyč Reichlovy svatyně!
 
86
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Přikryl, přichází Jan Vodháněl.
 
82
Ke změně sahá i Karel Jarolím, dnes hodně aktivního Takácse, který svůj dobrý výkon podtrhl nádherným gólem, vystřídá Stanislav Klobása.
 
77
Poslední změna na olomoucké straně, hrací plochu opouští ex-boleslavský Michal Ordoš, důvěru od trenéra Jílka na závěr utkání dostal vytáhlý Tomáš Malec.
 
74
74. Laco TAKÁCS - 4:1
 
74
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Domácí se zničehonic prosazují a troufám si říci, že o tři body už je dnes připraví jen malý fotbalový zázrak! Vysoký balon sklepl Magera pro Přikryla, ten se neunáhlil a ještě nahrál LADISLAVU TAKÁCSOVI, který ukázkovou pumelicí rozvlnil síť za Reichlovými zády!
 
68
Další žlutý kartónek, Lukáš Magera teď krátce za sebou vyprodukoval dva fauly, sudí Nenadál opravdu neměl na vybranou.
 
67
Za potlesku z ochozů Adidas Arény hrací plochu opouští střelec zatím poslední branky Chramosta, do hry se podívá defenzivněji laděný Ščuk.
 
65
Olomouc se, dle tohoto střídání, snaží o posílení ofenzivy. Odpracováno už má obránce Vepřek, kterého na place nahradí kmenový hráč plzeňské Viktorie Aidin Mahmutović.
 
64
Žlutou kartu zároveň inkasují dva hráči, hříšníkem z domácího týmu je Fleišman, na druhé straně je za faul na Takácse potrestán stoper Štěrba.
 
52
Boleslavští mají v dosavadním průběhu druhé půle problémy s rozehrávkou. Na Radu nyní nepříjemně dotíral Navrátil, který to s agresivitou nakonec přehnal a vysloužil si žlutou kartu.
 
44
Dobrá šance Mladé Boleslavi! Domácí se dostali k dalšímu kopu od rohového praporku, Rada míč zakroutil na přední tyč, kde se k hlavičce prodral dostatečně důrazný Chramosta, prostor mezi třemi tyčemi ale o pár centimetrů minul!
 
30
Sudí ještě žádá Olomoucké, aby s rozehráním rohu počkali a za předchozí zákrok ve středu hřiště uděluje žluté varování Pavlu Čmovšovi.
 
25
Na nepříznivý vývoj utkání reaguje hostující trenér Jílek střídáním. Ze hry odchází stoper Radaković, místo něho nastupuje dvaadvacetiletý Jan Štěrba.
 
20
20. Tomáš PŘIKRYL - 3:1
 
20
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
A už je to znovu o dvě branky! Olomouc si opět vybrala slabší chvilku v obranné fázi hry, když za svými zády nechala trestuhodně neobsazeného TOMÁŠE PŘIKRYLA, jenž s ledovým klidem obešel vyhěhnuvšího brankáře Reichla a zacílil přesně k levé tyči!
 
19
Žlutit se bude i na straně domácích, Takács si míč příliš předkopl a poté možná nechtěně, ale ostře zajel do nic netušícího Šindeláře. I tady nemusel sudí nad ničím sáhodlouze přemýšlet.
 
13
Byla udělena první žlutá karta. Radu ve středovém kruhu nebezpečně zasáhl David Houska, tady není třeba o čemkoliv diskutovat.
 
11
No vida, domácí nebyli k vsítění dalšího gólu ale vůbec daleko! Rada zvedl hlavu a parádním obloučkem našel rozběhnutého Chramostu, který z poměrně ostrého úhlu pořádně vystrašil Reichla, když zadní tyč jeho svatyně minul jen o vlásek!
 
6
6. Šimon FALTA - 2:1
 
6
Olomouc právě vstřelila branku!
Brankové hody ve městě automobilů pokračují, to je naprosto neuvěřitelné! Domácím po pravé straně pláchl Navrátil, jenž přesným pasem na hranici šestnáctky oslovil ŠIMONA FALTU, ten si položil brankáře Diviše a s přehledem balon zametl do odkryté domácí pokladnice!
 
5
5. Jan CHRAMOSTA - 2:0
 
5
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Neskutečné, Boleslavští už vedou o dvě branky! Tento gól si obrana hostí, která nebyla dostatečně důrazná, za rámeček rozhodně nedá. Fleišmanův dlouhý nákop sklepl Magera do běhu JANU CHRAMOSTOVI, jenž šikovnou ranou nedal Reichlovi šanci zasáhnout!
 
3
3. Pavel ČMOVŠ - 1:0
 
3
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Parádní vstup do utkání v podání domácích fotbalistů! První rohový kop Boleslavským sice úspěch nepřinesl, ten druhý už ale ano, když Přikryl svůj centr posadil na hlavu dobře se orientujícího PAVLA ČMOVŠE, který zamířil přesně k levé tyči!