konec FK Mladá Boleslav – SK Sigma Olomouc
4:1
(3:1)
Komentuje: Vojtěch Tůma
 
74
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Domácí se zničehonic prosazují a troufám si říci, že o tři body už je dnes připraví jen malý fotbalový zázrak! Vysoký balon sklepl Magera pro Přikryla, ten se neunáhlil a ještě nahrál LADISLAVU TAKÁCSOVI, který ukázkovou pumelicí rozvlnil síť za Reichlovými zády!
 
20
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
A už je to znovu o dvě branky! Olomouc si opět vybrala slabší chvilku v obranné fázi hry, když za svými zády nechala trestuhodně neobsazeného TOMÁŠE PŘIKRYLA, jenž s ledovým klidem obešel vyhěhnuvšího brankáře Reichla a zacílil přesně k levé tyči!
 
6
Olomouc právě vstřelila branku!
Brankové hody ve městě automobilů pokračují, to je naprosto neuvěřitelné! Domácím po pravé straně pláchl Navrátil, jenž přesným pasem na hranici šestnáctky oslovil ŠIMONA FALTU, ten si položil brankáře Diviše a s přehledem balon zametl do odkryté domácí pokladnice!
 
5
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Neskutečné, Boleslavští už vedou o dvě branky! Tento gól si obrana hostí, která nebyla dostatečně důrazná, za rámeček rozhodně nedá. Fleišmanův dlouhý nákop sklepl Magera do běhu JANU CHRAMOSTOVI, jenž šikovnou ranou nedal Reichlovi šanci zasáhnout!
 
3
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Parádní vstup do utkání v podání domácích fotbalistů! První rohový kop Boleslavským sice úspěch nepřinesl, ten druhý už ale ano, když Přikryl svůj centr posadil na hlavu dobře se orientujícího PAVLA ČMOVŠE, který zamířil přesně k levé tyči!