konec AC Sparta Praha – 1.FC Slovácko
5:2
(4:2)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
87
Poslední střídání dnešního zápasu, místo Kuncla odehraje závěrečné minuty na trávníku Jakub Prajza.
 
84
Při nejbližším přerušení Shalovi uvolnil místo na hřišti autor třetí sparťanské branky Lukáš Vácha.
 
73
Střídání Slovácka, místo Diviše dostane příležitost si zahrát na letenském trávníku také Petr Galuška.
 
70
Druhá změna ve sparťanské sestavě, Matějovského střídá na pažitu Lukáš Mareček.
 
60
Konaté se individuálním průnikem sice do pokutového území nedokázal probít, po následné souhře se k němu ale míč vrátil a čerstvý fotbalista z Pobřeží Slonoviny povedeným projektilem z dvaceti metrů jen těsně minul vzdálenější tyč hostující svatyně!
 
58
Střídání na obou stranách barikády, ve sparťanském dresu domácí fanoušci vyprovází ze hry potleskem Ladislava Krejčího, jenž přepouští místo Konatému.

Zároveň mění sestavu i hosté, syna stejnojmenné olomoucké legendy Milana Kerbra nahradil Filip Hlúpik.
 
Václav KADLEC - 5:2
 
52
Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané opět naprosto rozebrali celou defenzivu Slovácka, po Dočkalově přízemním centru se VÁCLAV KADLEC objevil v pokutovém území zcela osamocen, když dobré tři metry okolo něj nebyl vůbec nikdo, Kadlec snadno prostřelil bezmocného Heču a připisuje na konto Dočkala čtvrtou gólovou přihrávku v dnešním zápase!
 
50
Hosté zaváhali v rozehrávce, Matějovský připravil střeleckou pozici pro Kadlece, jenž překonal Heču, ve skórování mu ale nastavilo překážku břevno hostující branky!
 
48
Po Váchově nedovoleném zákroku sudí Zelinka ponechal hostům výhodu a po nejbližším přerušení hry si provinilce důrazným hvizdem přivolal k sobě a zblízka mu ukazuje žlutou kartu.
 
Jaroslav DIVIŠ - 4:2
 
42
Slovácko právě vstřelilo branku!
Tentokrát udeřili hosté! Jiří Valenta zůstal naprosto osamocený u rohu pokutového území a jeho ránu před brankářem Štěchem hokejově tečoval JAROSLAV DIVIŠ!
 
35
Kadeřábek si efektně a zároveň efektivně narazil míč s Dočkalem, uvolnil se na pravém křídle a následný velmi nebezpečný pas před branku jen těsně nedokázali doklepnout do sítě Lafata s Krejčím!
 
Václav KADLEC - 4:1
 
21
Sparta právě vstřelila branku!
Na Letné vidíme naprosto nevídanou brankovou úrodu! Hosté měli k dispozici rohový kop, z něj ale rezultoval rychlý průnik VÁCLAVA KADLECE od vlastního pokutového území až do hloubi útočné poloviny, kde si Kadlec vyměnil míč s Dočkalem a svůj osmdesátimetrový sprint zakončil prostřelením hostujícího brankáře!
 
19
Krátce po již čtvrté brance dosavadního průběhu zápasu viděl žlutou kartu Libor Došek za nemístné protesty směrem k sudímu Zelinkovi.
 
Lukáš VÁCHA - 3:1
 
18
Sparta právě vstřelila branku!
Po dalším ze sparťanských rohů se do odraženého balónu opřel LUKÁŠ VÁCHA a jeho tečovaná rána končí za Hečovými zády!
 
17
Už zase útočí domácí! Po další přízemní kombinaci se Kadlec probil do téměř stoprocentní pozice, ovšem skvělým zákrokem jej vychytal Heča a dorážku Lafaty hosté srazili vedle své svatyně!
 
Michal TRÁVNÍK - 2:1
 
14
Slovácko právě vstřelilo branku!
I hosté přispívají svým dílem ke kráse dosavadního průběhu zápasu!

Reinberk v těžké pozici dokázal posunout míč k Valentovi, jenž vysunul do pokutového území MICHALA TRÁVNÍKA a hostující středopolař povedenou technickou ránou obstřelil Štěcha!
 
David LAFATA - 2:0
 
11
Sparta právě vstřelila branku!
Od rohového praporku centroval Dočkal sice neúspěšně, míč se ale k reprezentačnímu záložníkovi vrátil, Dočkal opětovným centrem posadil míč na hlavu DAVIDA LAFATY a sparťanský kapitán zamířil přesně ke vzdálenější tyči!
 
Pavel KADEŘÁBEK - 1:0
 
5
Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané vystřihli přízemní kombinaci jako z fotbalové učebnice a ujímají se vedení! V závěru povedené souhry Dočkal převzal přiklepnutí od Kadlece, uvolnil kolmicí do pokutového území PAVLA KADEŘÁBKA, jenž tváří v tvář Hečovi snadno prostřelil slováckého brankáře!