konec AC Sparta Praha – 1.FC Slovácko
5:2
(4:2)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
52
Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané opět naprosto rozebrali celou defenzivu Slovácka, po Dočkalově přízemním centru se VÁCLAV KADLEC objevil v pokutovém území zcela osamocen, když dobré tři metry okolo něj nebyl vůbec nikdo, Kadlec snadno prostřelil bezmocného Heču a připisuje na konto Dočkala čtvrtou gólovou přihrávku v dnešním zápase!
 
42
Slovácko právě vstřelilo branku!
Tentokrát udeřili hosté! Jiří Valenta zůstal naprosto osamocený u rohu pokutového území a jeho ránu před brankářem Štěchem hokejově tečoval JAROSLAV DIVIŠ!
 
21
Sparta právě vstřelila branku!
Na Letné vidíme naprosto nevídanou brankovou úrodu! Hosté měli k dispozici rohový kop, z něj ale rezultoval rychlý průnik VÁCLAVA KADLECE od vlastního pokutového území až do hloubi útočné poloviny, kde si Kadlec vyměnil míč s Dočkalem a svůj osmdesátimetrový sprint zakončil prostřelením hostujícího brankáře!
 
18
Sparta právě vstřelila branku!
Po dalším ze sparťanských rohů se do odraženého balónu opřel LUKÁŠ VÁCHA a jeho tečovaná rána končí za Hečovými zády!
 
14
Slovácko právě vstřelilo branku!
I hosté přispívají svým dílem ke kráse dosavadního průběhu zápasu!

Reinberk v těžké pozici dokázal posunout míč k Valentovi, jenž vysunul do pokutového území MICHALA TRÁVNÍKA a hostující středopolař povedenou technickou ránou obstřelil Štěcha!
 
11
Sparta právě vstřelila branku!
Od rohového praporku centroval Dočkal sice neúspěšně, míč se ale k reprezentačnímu záložníkovi vrátil, Dočkal opětovným centrem posadil míč na hlavu DAVIDA LAFATY a sparťanský kapitán zamířil přesně ke vzdálenější tyči!
 
5
Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané vystřihli přízemní kombinaci jako z fotbalové učebnice a ujímají se vedení! V závěru povedené souhry Dočkal převzal přiklepnutí od Kadlece, uvolnil kolmicí do pokutového území PAVLA KADEŘÁBKA, jenž tváří v tvář Hečovi snadno prostřelil slováckého brankáře!