konec FC Trinity Zlín – FK Pardubice
4:1
(2:1)
Komentuje: Lukáš Mihal
 
90+1
Nastavují se dvě minuty.
 
90
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Robert Hrubý, přichází Jan Hellebrand.
 
89
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Youba Dramé, přichází Lukáš Hrdlička.
 
88
Martin Cedidla podnikl útočný výlet, díky kterému vymyslel velmi dobrý centr. Ten si našel Adam Hloušek, který velmi tvrdě zakončil hlavou, ale Jakuba Markoviče neprostřelil!
 
86
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Vukadin Vukadinović, přichází Šimon Chwaszcz.
 
86
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Jakub Janetzký, přichází Martin Fillo.
 
85
Zlín právě vstřelil branku!
YOUBA DRAMÉ ještě vylepšuje skvělou náladu na zlínském stadionu, a to když šikovně přebral přihrávku a následně pálil z dálky. Jeho rána byla přesná na milimetry, protože skončila na břevnu, od kterého míč zamířil rovnou do sítě.
 
79
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Cadu, přichází Adam Lupač.
 
77
Pardubická síť se znovu málem vlnila! Od rohového praporku totiž přišel přesný centr na hlavu Lukáše Vraštila, který po svém tvrdém zakončení pomalu slavil, ale Jakub Markovič na brankové čáře dokázal zasáhnout!
 
74
Zlín právě vstřelil branku!
Dnes je to zápas Jakuba Janetzkého, který předkládá druhou gólovou přihrávku! Nejdříve si šikovně našel cestu do šestnáctky, následně procpal míč kolem dvou protihráčů na VUKADINA VUKADINOVIĆE, který prudkým zakončením zaskočil Jakuba Markoviče. Asistence: Jakub Janetzký.
 
70
Tomáš Solil i přes nedovolený zákrok proti němu udržel míč pod kontrolou, o chvíli později díky tomu mohl centrovat Cadu, přičemž jeho vzdušný míč se málem zatočil až do branky, ale nakonec přece jen skončil těsně vedle tyče!
 
64
Adam Hloušek po přihrávce z přímého kopu vypálil z hranice šestnáctky, přičemž Jakub Markovič jen tak tak na střelu dosáhl!
 
62
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Jakub Rezek, přichází Nana Akosah-Bempah.
 
57
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Rudolf Reiter, přichází Vachtang Čanturišvili.
 
46
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Lukáš Matějka, přichází David Huf.
 
44
Youba Dramé za obranou šikovně našel Vukadina Vukadinoviće, který se tak mohl řítit na Jakuba Markoviče. Brankář hosté byl však v ideální pozici a pokus soupeře úspěšně vyrazil!
 
41
Pardubice právě vstřelily branku!
Obrovská chyba Rudolfa Reitera znamená snížení! Domácí záložník trestuhodně nedokázal pokrýt přihrávku na JAKUBA REZKA, který se tak dostal do střelecké pozice, kterou proměnil přesnou střelou k bližší tyči.
 
34
Youba Dramé dostal parádní přihrávku do běhu, na hraně malého vápna ale příliš dlouho váhal, takže mu ho padající Jakub Markovič dokázal vypíchnout!
 
31
Adam Hloušek si při souboji s Jakubem Rezkem pomohl rukama. Navíc to bylo opravdu důrazné, zlínský hráč tak dostává první žlutou kartu zápasu.
 
16
Zlín právě vstřelil branku!
Domácí našli recept na pardubickou defenzivu a prosazují se podruhé! Adam Hloušek si výborně našel cestu do šestnáctky přes levou stranu, natáhl na sebe dva protihráče a poté ve středu vápna uvolnil JAKUBA JANETZKÉHO, který nechytatelně zakončil k pravé tyči. Asistence: Adam Hloušek.
 
13
Zlín právě vstřelil branku!
Při následujícím rohovém kopu už ale Zlín skóruje! Hlavičkový souboj sice domácí nevyhráli, balón se však díky tomu odrazil na hranu pokutového území, kde byl připravený VUKADIN VUKADINOVIĆ, který volejem dopravil míč do sítě. Asistence: Jakub Janetzký.
 
13
Jakub Janetzký málem ukončil gólový půst! Měl však obrovskou smůlu, protože svou střelou trefil jen břevno, které následně míč orazítkoval ještě jednou!