konec FC Trinity Zlín – FK Pardubice
4:1
(2:1)
Komentuje: Lukáš Mihal
 
85
Zlín právě vstřelil branku!
YOUBA DRAMÉ ještě vylepšuje skvělou náladu na zlínském stadionu, a to když šikovně přebral přihrávku a následně pálil z dálky. Jeho rána byla přesná na milimetry, protože skončila na břevnu, od kterého míč zamířil rovnou do sítě.
 
74
Zlín právě vstřelil branku!
Dnes je to zápas Jakuba Janetzkého, který předkládá druhou gólovou přihrávku! Nejdříve si šikovně našel cestu do šestnáctky, následně procpal míč kolem dvou protihráčů na VUKADINA VUKADINOVIĆE, který prudkým zakončením zaskočil Jakuba Markoviče. Asistence: Jakub Janetzký.
 
41
Pardubice právě vstřelily branku!
Obrovská chyba Rudolfa Reitera znamená snížení! Domácí záložník trestuhodně nedokázal pokrýt přihrávku na JAKUBA REZKA, který se tak dostal do střelecké pozice, kterou proměnil přesnou střelou k bližší tyči.
 
16
Zlín právě vstřelil branku!
Domácí našli recept na pardubickou defenzivu a prosazují se podruhé! Adam Hloušek si výborně našel cestu do šestnáctky přes levou stranu, natáhl na sebe dva protihráče a poté ve středu vápna uvolnil JAKUBA JANETZKÉHO, který nechytatelně zakončil k pravé tyči. Asistence: Adam Hloušek.
 
13
Zlín právě vstřelil branku!
Při následujícím rohovém kopu už ale Zlín skóruje! Hlavičkový souboj sice domácí nevyhráli, balón se však díky tomu odrazil na hranu pokutového území, kde byl připravený VUKADIN VUKADINOVIĆ, který volejem dopravil míč do sítě. Asistence: Jakub Janetzký.