konec MFK Karviná – SK Slavia Praha
3:3
(1:2)
Komentuje: Igor Mainka
 
90+4
Žlutou kartu viděl také asistent Karviné Jan Baránek, který pozdržel autové vhazování soupeře.
 
90+3
Střídání v karvinském týmu. Obránce Petr Buchta nahradil Stropka.
 
90+1
90+1. Kacper ZYCH - 3:3
 
90+1
Karviná právě vstřelila branku!
V Karviné bouchly radostné emoce! Rohový kop Qoseho zamířil na zadní tyč, kde zůstal nehlídaný Dramé, hlavičkou si míč posunul před sebe a poté přenechal balón KACPERU ZYCHOVI, který prudkou střelou napálil míč do odkryté brány – 3:3!
 
85
85. Srážka v pokutovém území, otřesený Kolář nemohl střídat
 
84
Centr Qoseho do pokutového území dopadl nepříjemně pro oba týmy. Srážku tří hráčů odnesli především domácí Zych a brankář Kolář. Oba jsou v péči zdravotníků.
 
83
Po faulu na Qoseho u postranní čáry uviděl žlutou kartu Ekpai.
 
81
Ke změně sáhla také domácí lavička. Bartošák zamířil na lavičku, místo něj přišel na trávník Zych.
 
80
Střídání Slavie. Karvinského odchovance Lingra nahradil Madsen. Lingr je vyvoláván domácími fanoušky.
 
78
Srtropek zezadu sundal rozběhnutého Holeše. Karvinský hráč si vysloužil žlutou kartu.
 
73
Žlutou kartu za faul u postranní čáry uviděl hostující Ibrahim Traoré.
 
72
Dvojité střídání na straně Slavie. Tecla nahradil Krmenčík a Samka Hromada.
 
70
Siňavskij nahradil velmi dobře hrajícího Svobodu.
 
65
65. Ibrahim Benjamin Traoré - 2:3
 
65
Slavia právě vstřelila branku!
Pražané znovu vedou! Po rohovém kopu Samka brankář Bolek vyrazil hlavičku Lingra před sebe, míč se následně odrazil v malém vápně k IBRAHIMU TRAORÉMU, který dorazil balón do prázdné brány – 2:3!
 
61
61. Červená karta po 2. žluté
 
61
Trenér Weber už není na lavičce. Bartošák v souboji o míč kopl do Oscara, což neunesl karvinský trenér, který si myslel, že jde o čistý zákrok, a obdržel druhou žlutou kartu. Nyní už je na tribuně.
 
60
60. Oscar utekl po levé straně, Schranz nedorazil do sítě!
 
60
Samek přihrál na levé straně do běhu Oscarovi, ten zamířil do pokutového území a prudce vypálil k bližší tyči. Brankář Bolek stihl vložit do střely nohy a míč vyrazit před sebe. Následná dorážka Schranze minula o několik metrů pravý horní roh brány!
 
55
55. Antonín SVOBODA - 2:2
 
55
Karviná právě vstřelila branku!
V Karviné je znovu vyrovnáno! Po rohovém kopu Bartošáka z pravé strany se míč odrazil k od hráčů Slavie k Santosovi, ten se u pravé tyče uvolnil od soupeře a prudkou přihrávkou do středu malého vápna nabídl tutovku ANTONÍNU SVOBODOVI, který situací nepohrdl a jednoduchým kopem napálil balón za brankovou čáru – 2:2!
 
46
46. Pěkný ťukes domácích, Stropkovu ránu zblokoval Kačaraba těsně vedle
 
46
Velká šance Karviné! Na pravou stranu pokutového území dostal míč Svoboda, ve skluzu se pokusil vystřelit, ale jeho ránu po zemi zblokoval Kačaraba na roh.
 
46
Slavia o přestávce vystřídala. Na druhou půli už nevyběhl Ousou, místo něj přišel na trávník Traoré.
 
45
45. Taras KAČARABA - 1:2
 
45
Slavia právě vstřelila branku!
Samek od rohového praporku našel v zadní části pokutového území TARASE KAČARABU, který hlavičkou napálil balón o pravou tyč do domácí brány – 1:2!
 
44
44. Kúdela se drží za koleno a musí střídat
 
44
Kolář opřený o zdravotníky míří do zámezí. Na jeho místo přišel Zima. Kapitánskou pásku převzal Tecl.
 
39
Qose krásným pasem na levou stranu vypustil do běhu Bartošáka, Ousou neudržel nervy a složil karvinského hráče k zemi. Slávista za svůj počin uviděl žlutou kartu.
 
36
Trenér Weber za nevhodnou reakci obdržel žlutou kartu.
 
35
35. Ivan SCHRANZ - 1:1
 
35
Slavia právě vstřelila branku!
Ekpai dostal krásnou přihrávku za obranu od Samka, počkal si na reakci brankáře Bolka, který čekal na to, co Slávista provede. Ekpai nehamounil a přihrál na levou stranu IVANU SCHRANZOVI, který už měl lehkou pozici a poslal míč do prázdné brány – 1:1!
 
30
30. Qoseho dělovku na přední tyč si Kolář pohlídal
 
30
Svoboda z levé strany zpětnou přihrávkou vybídl do dobré pozice Qoseho, ten si počkal, až mu obránce uhne a střelou k levé tyči donutil brankáře Koláře k zákroku! Kolář míč vyrazil vedle brány.
 
27
27. Michal PAPADOPULOS - 1:0
 
27
Karviná právě vstřelila branku!
Karvinští rozjeli rychlý brejk od vlastního pokutového území, Qose našel kolmicí na pravé straně MICHALA PAPADOPULOSE, který sice zbrzdil akci, ale následně přesnou střelou po zemi pokořil brankáře Koláře – 1:0!
 
24
24. Šindelář se vytasil s utajenou hlavičkou po Qoseho centru
 
24
To mohl být gól! Vypadalo to na špatně sehranou akci, nakonec od levé postranní čáry odcentroval Qose a Šindelář hlavou těsně minul levou tyč hostující brány!
 
21
Bartošák si z rohu šestnáctky vyběhl až ke středu, kde se snažil vystřelit na Kolářovu branku, ale při snaze o střelu fauloval Ousoua. Bartošákovi se následně nelíbilo odpískání faulu a i on věnoval výraznou gestikulaci směrem k rozhodčímu. Nemohlo následovat nic jiného než žlutá karta.
 
15
Slavia právě vstřelila branku!
Hosté rozjeli rychlou akci po pravé straně, Kúdela dlouhým balónem vysunul Schranze, ten přihrál míč k levé tyči zcela volnému Teclovi, pro kterého nebyl problém uklidit míč do prázdné brány. Rozhodčí ale celou akci přerušili pro ofsajd a gól neplatí, to potvrdili i Julínkovi kolegové u videa.
 
14
14. Qoseho centr našel Svobodu, toho míč netrefil v ideální pozici
 
14
Parádní akce domácího celku, Qose z levé strany odcentroval před malé vápno, kde si vyskočil Svoboda a hlavou těsně minul břevno Kolářovy brány!
 
11
Holeš upadl po vzdušném souboji u středového kruhu a bolestivě zakřičel. To se nelíbilo Papadopulosovi a rázně mávl směrem k rozhodčímu, který odpískal jeho faul. Karvinský kapitán za svou reakci spatřil žlutou kartu.
 
9
Po zákroku Bartošáka se chytil za levý kotník Ousou. Reakce rozhodčího se nelíbila trenéru Houšteckému, se kterým nyní vedl strážce pravidel krátkou řeč.
 
5
5. Žlutá karta
 
5
Po ostrém faulu na Lingra u středové čáry inkasoval žlutou kartu domácí Eldar Šehič.