konec MFK Karviná – SK Slavia Praha
3:3
(1:2)
Komentuje: Igor Mainka
 
90+1
Karviná právě vstřelila branku!
V Karviné bouchly radostné emoce! Rohový kop Qoseho zamířil na zadní tyč, kde zůstal nehlídaný Dramé, hlavičkou si míč posunul před sebe a poté přenechal balón KACPERU ZYCHOVI, který prudkou střelou napálil míč do odkryté brány – 3:3!
 
65
Slavia právě vstřelila branku!
Pražané znovu vedou! Po rohovém kopu Samka brankář Bolek vyrazil hlavičku Lingra před sebe, míč se následně odrazil v malém vápně k IBRAHIMU TRAORÉMU, který dorazil balón do prázdné brány – 2:3!
 
55
Karviná právě vstřelila branku!
V Karviné je znovu vyrovnáno! Po rohovém kopu Bartošáka z pravé strany se míč odrazil k od hráčů Slavie k Santosovi, ten se u pravé tyče uvolnil od soupeře a prudkou přihrávkou do středu malého vápna nabídl tutovku ANTONÍNU SVOBODOVI, který situací nepohrdl a jednoduchým kopem napálil balón za brankovou čáru – 2:2!
 
45
Slavia právě vstřelila branku!
Samek od rohového praporku našel v zadní části pokutového území TARASE KAČARABU, který hlavičkou napálil balón o pravou tyč do domácí brány – 1:2!
 
35
Slavia právě vstřelila branku!
Ekpai dostal krásnou přihrávku za obranu od Samka, počkal si na reakci brankáře Bolka, který čekal na to, co Slávista provede. Ekpai nehamounil a přihrál na levou stranu IVANU SCHRANZOVI, který už měl lehkou pozici a poslal míč do prázdné brány – 1:1!
 
27
Karviná právě vstřelila branku!
Karvinští rozjeli rychlý brejk od vlastního pokutového území, Qose našel kolmicí na pravé straně MICHALA PAPADOPULOSE, který sice zbrzdil akci, ale následně přesnou střelou po zemi pokořil brankáře Koláře – 1:0!