konec MFK Karviná – SK Slavia Praha
3:3
(1:2)
Komentuje: Igor Mainka
 
90+4
Žlutou kartu viděl také asistent Karviné Jan Baránek, který pozdržel autové vhazování soupeře.
 
83
Po faulu na Qoseho u postranní čáry uviděl žlutou kartu Ekpai.
 
78
Srtropek zezadu sundal rozběhnutého Holeše. Karvinský hráč si vysloužil žlutou kartu.
 
73
Žlutou kartu za faul u postranní čáry uviděl hostující Ibrahim Traoré.
 
61
Trenér Weber už není na lavičce. Bartošák v souboji o míč kopl do Oscara, což neunesl karvinský trenér, který si myslel, že jde o čistý zákrok, a obdržel druhou žlutou kartu. Nyní už je na tribuně.
 
39
Qose krásným pasem na levou stranu vypustil do běhu Bartošáka, Ousou neudržel nervy a složil karvinského hráče k zemi. Slávista za svůj počin uviděl žlutou kartu.
 
36
Trenér Weber za nevhodnou reakci obdržel žlutou kartu.
 
21
Bartošák si z rohu šestnáctky vyběhl až ke středu, kde se snažil vystřelit na Kolářovu branku, ale při snaze o střelu fauloval Ousoua. Bartošákovi se následně nelíbilo odpískání faulu a i on věnoval výraznou gestikulaci směrem k rozhodčímu. Nemohlo následovat nic jiného než žlutá karta.
 
11
Holeš upadl po vzdušném souboji u středového kruhu a bolestivě zakřičel. To se nelíbilo Papadopulosovi a rázně mávl směrem k rozhodčímu, který odpískal jeho faul. Karvinský kapitán za svou reakci spatřil žlutou kartu.
 
9
Po zákroku Bartošáka se chytil za levý kotník Ousou. Reakce rozhodčího se nelíbila trenéru Houšteckému, se kterým nyní vedl strážce pravidel krátkou řeč.
 
5
Po ostrém faulu na Lingra u středové čáry inkasoval žlutou kartu domácí Eldar Šehič.