konec SK Slavia Praha – FK Jablonec
5:1
(3:0)
Komentuje: Petr Brabec
 
90
Slavia právě vstřelila branku!


TOMÁŠ MIČOLA si seběhl po levé straně a dostal od Juhara přesný pas do běhu. Míč si nebráněn zpracoval a pravačkou poslal k pravé tyči.
 
88
Poslední střídání dnešního zápasu. Lukáše Třešňáka střídá Jan Pázler.
 
82
Mičola poslal po pravé straně do úniku Koreše, jehož následný centr našel na druhé straně vápna Kisela, který osamocen spadl. Přesto se ale domácímu záložníkovi povedlo vystřelil a jen o pár centimetrů netrefil bránu!
 
79
Slavia právě vstřelila branku!


Z levé strany vybídl k samostatnému úniku TOMÁŠE MIČOLU Juhar. Domácí hráč, který byl na hřišti pouhé čtyři minuty se zhostil své šance s noblesou a lehkou střelou nad nohu brankáře zvyšuje na rozdíl tří branek.
 
78
Milan Bortel se nejspíše včera díval na hokej a chtěl si vyzkoušet klasický hokejový hit. Vaněk po nárazu odletěl velmi daleko a domácí obránce vidí zaslouženě žlutou kartu.
 
75
Vošahlíka střídá Mičola.
 
73
Jablonec se vzpamatoval a útočí. Dalekonosným centrem našel Janblonský uvolněného Třešňáka, který z pěti metrů napálil z voleje jen brankáře. Čontofalský měl i tak s balónem problémy, ale po dvou skocích ho ukryl do rukavic.
 
68
Jablonec právě vstřelil branku!


Z rychlé pohledné akce Jablonec snižuje. Vaňkův přesný přízemní pas z pravé strany trefuje MICHAL HUBNÍK do protipohybu brankáře Čontofalského.
 
66
Matúš Čonka nejspíše předchozí souboj nevyběhal a musí střídat za čerstvého Štěpána Koreše.
 
65
Podle hesla, nedáš – vystřídáš, odchází Jan Kopic. Na trávníku ho střídá Tomáš Jablonský.
 
60
Neprosazujícího se Milana Škodu nahrazuje Dávid Škutka.
 
55
Záložníka Lukáše Zoubeleho nahrazuje čestvý Filip Novák.
 
53
Kombinace na své polovině se hostům málem vymstila, když se u míče 20 metrů od branky zjevil naběhnutý Juhar a pumelicí jen o půl metru netrefil Špitovu bránu!
 
43
Slavia právě vstřelila branku!


Škoda se uvolnil na rohu velkého vápna, seběhl si ještě mírně do vápna a vystřelil. Jeho nepovedenou skákavou střelu Špit vyrazil, avšak jen k nabíhajícímu MARTINU JUHAROVI, který do odkryté brány vstřelil svojí dnešní druhou branku.
 
34
Slavia právě vstřelila branku!


Po hrubé chybě Kopiceho, kterého obral o balón Kisel inkasuje Jablonec druhou branku. Karol Kisel vyslal po levé straně českou uličkou na samostatný únok MARTINA JUHARA, který z pravé strany velkého vápna trefil míč přesně k levé tyči, a i když si Špit na míč sáhl, nedokázal ho již zastavit.
 
30
Slavia právě vstřelila branku!


Karol Kisel rozehrál rohový kop přímo na hlavu MARCELA GECOVA, který se z hranice malého vápna nemýlil a otevírá svou hlavičkou skóre dnešního zápasu.
 
20
Jablonec vstřelil branku, která ale nemohla být uznána, jelikož Třešňák, který hlavičkou překonal brankáře, stál v ofsajdu!
 
20
Čonka vidí žlutou kartu za stažení Kopiceho.
 
13
Michal Hubník mohl otevřít skóre dnešního duelu, ale v jasné situaci selhal. Jeho skvělý náběh využil Kopic, který mu poslal přesný pas. Hostující útočník zcela sám před brankářem ale netrefil balón!
 
8
Kopicův centr do vápna našel zcela volného Třešňáka, který ze záklonu nabídl gólovou hlavičku Hubníkovi. Čontofalský ale vystihl úmysl záložníka Jablonce a pohotovým skokem ukryl balón do rukavic.