konec SK Slavia Praha – FK Jablonec
5:1
(3:0)
Komentuje: Petr Brabec
 
90
Slavia právě vstřelila branku!


TOMÁŠ MIČOLA si seběhl po levé straně a dostal od Juhara přesný pas do běhu. Míč si nebráněn zpracoval a pravačkou poslal k pravé tyči.
 
79
Slavia právě vstřelila branku!


Z levé strany vybídl k samostatnému úniku TOMÁŠE MIČOLU Juhar. Domácí hráč, který byl na hřišti pouhé čtyři minuty se zhostil své šance s noblesou a lehkou střelou nad nohu brankáře zvyšuje na rozdíl tří branek.
 
68
Jablonec právě vstřelil branku!


Z rychlé pohledné akce Jablonec snižuje. Vaňkův přesný přízemní pas z pravé strany trefuje MICHAL HUBNÍK do protipohybu brankáře Čontofalského.
 
43
Slavia právě vstřelila branku!


Škoda se uvolnil na rohu velkého vápna, seběhl si ještě mírně do vápna a vystřelil. Jeho nepovedenou skákavou střelu Špit vyrazil, avšak jen k nabíhajícímu MARTINU JUHAROVI, který do odkryté brány vstřelil svojí dnešní druhou branku.
 
34
Slavia právě vstřelila branku!


Po hrubé chybě Kopiceho, kterého obral o balón Kisel inkasuje Jablonec druhou branku. Karol Kisel vyslal po levé straně českou uličkou na samostatný únok MARTINA JUHARA, který z pravé strany velkého vápna trefil míč přesně k levé tyči, a i když si Špit na míč sáhl, nedokázal ho již zastavit.
 
30
Slavia právě vstřelila branku!


Karol Kisel rozehrál rohový kop přímo na hlavu MARCELA GECOVA, který se z hranice malého vápna nemýlil a otevírá svou hlavičkou skóre dnešního zápasu.