konec SK Slavia Praha – FK Jablonec
5:1
(3:0)
Komentuje: Petr Brabec
 
Hezký zbytek neděle a na počtenou při dalších zápasech z Vršovic.
 
Jablonec touto prohrou prodlužuje herní mizérii, když v posledních čtyřech zápasech Gambrinus ligy inkasoval již 15 branek a všechny prohrál. Naopak Slavia se pod novým koučem zvedá k letos nevídaným výkonům a zcela si zasluhuje potlesk fanoušků.
 
Sešívaní dnešní duel zcela ovládli, když již v prvním poločasu vedli po dvou brankách Juhara a jedné Gecova 3:0. Druhý poločas zdramatizovala pěkná kombinace s následným zakončením Hubníka, který tak snížil na rozdíl dvou branek. Slavia na chvíli polevila, ale po vystřídaní Vošahlíka v 75. minutě naskočil na trávník Tomáš Mičola, který po dvou samostatným únicích zakulatil skóre do finální podoby 5:1.
 
Konec zápasu.
 
90
Slavia právě vstřelila branku!


TOMÁŠ MIČOLA si seběhl po levé straně a dostal od Juhara přesný pas do běhu. Míč si nebráněn zpracoval a pravačkou poslal k pravé tyči.
 
88
Poslední střídání dnešního zápasu. Lukáše Třešňáka střídá Jan Pázler.
 
87
Škutka mohl běžet sám na Špita, ale uklouzl a mič tak doskákal až ke Špitovi.
 
86
Přeci jen se Zmrhal pokusil založit útok, ale jeho přetažený centr skončil až v rukavicích Špita.
 
86
Domácí kombinují na své polovině a nijak se neženou do útoku.
 
84
Jablonec je na polovině sešívaných, ale z obou stran je k vidění mnoho nepřesností.
 
82
Mičola poslal po pravé straně do úniku Koreše, jehož následný centr našel na druhé straně vápna Kisela, který osamocen spadl. Přesto se ale domácímu záložníkovi povedlo vystřelil a jen o pár centimetrů netrefil bránu!
 
79
Slavia právě vstřelila branku!


Z levé strany vybídl k samostatnému úniku TOMÁŠE MIČOLU Juhar. Domácí hráč, který byl na hřišti pouhé čtyři minuty se zhostil své šance s noblesou a lehkou střelou nad nohu brankáře zvyšuje na rozdíl tří branek.
 
78
Milan Bortel se nejspíše včera díval na hokej a chtěl si vyzkoušet klasický hokejový hit. Vaněk po nárazu odletěl velmi daleko a domácí obránce vidí zaslouženě žlutou kartu.
 
78
Dnešní utkání sleduje 5 897 diváků.
 
75
Vošahlíka střídá Mičola.
 
73
Jablonec se vzpamatoval a útočí. Dalekonosným centrem našel Janblonský uvolněného Třešňáka, který z pěti metrů napálil z voleje jen brankáře. Čontofalský měl i tak s balónem problémy, ale po dvou skocích ho ukryl do rukavic.
 
68
Jablonec právě vstřelil branku!


Z rychlé pohledné akce Jablonec snižuje. Vaňkův přesný přízemní pas z pravé strany trefuje MICHAL HUBNÍK do protipohybu brankáře Čontofalského.
 
66
Matúš Čonka nejspíše předchozí souboj nevyběhal a musí střídat za čerstvého Štěpána Koreše.
 
65
Podle hesla, nedáš – vystřídáš, odchází Jan Kopic. Na trávníku ho střídá Tomáš Jablonský.
 
64
Čonka je zpět na hřišti.