konec FK Třinec – MFK Chrudim
2:1
(0:1)
Komentuje: Igor Mainka
 
Z dnešního utkání je to vše. Děkuji vám za pozornost a třeba se zde sejdeme v sobotu dopoledne, kdy místní fotbalisté hostí na stadionu Rudolfa Labaje Prostějov.
 
Třinečtí fotbalisté zvládli těžkou situaci a v přímém souboji o záchranu dokázali otočit nepříznivý výsledek. Gólový účet odstartoval už v prvním poločase proměněným pokutovým kopem Záviška. Po změně stran dostali výhodu pokutového kopu také domácí, ale Javůrek minul branku. Nakonec Slezané využili až druhou nabídku. V přesilové hře využil pokutový kop Petráň a vyrovnal na 1:1. O třech bodech nakonec rozhodl nastavený čas a střídající René Dedič, který dotlačil míč za brankovou čáru.

Třinečtí získali důležité tři body a odskočili svému soupeři v tabulce. Lepší vzájemný zápas zůstává na straně Chrudimi, která bude muset v dalších zápasech nahnat tři body na Slezany.
 
90+6
Konec zápasu.
 
90+5
Ani jedna lavička se po gólovém momentu neudržela a vypustila své emoce. Realizační tým vyběhl na trávník. Žluté karty dostali domácí trenér Martin Zbončák, masér René Raszka a chrudimský trenér Radek Kronďák.
 
90+5
Třinec právě vstřelil branku!
Slezané otáčejí zápas na svou stranu! Závar před třineckou brankou nakonec využil vystřídavší RENÉ DEDIČ, který protlačil míč přes brankáře Flodra až do brány!
 
90+4
Velká šance na druhé straně, po zpětné přihrávce Závišky střílel od levé tyče Surmaj, ale brankář Hasalík fantasticky zasáhl.
 
90+3
Juřena vypustil zajímavý centr z pravé strany, ale před Dedičem zasáhl míč Šejvl. Následného centru Machuči se zmocnil brankář Floder.
 
90+2
Kania s Javůrkem si nepohlídali ofsajdovou hranici a přerušili slibnou akci Třince u soupeřovy brány.
 
90+1
Dnešní utkání sleduje 420 diváků.
 
90+1
Hlavní rozhodčí prodlouží druhou půli minimálně o pět minut.
 
90
Kania fauloval v souboji s Kesnerem chrudimského hráče a inkasoval žlutou kartu.
 
89
Juřena strčil v přerušené hře do Kesnera, ten s velkou ochotou upadl na zem. Rozhodčí celou situaci vyřešil domluvou.
 
88
Chrudimští už se brání za cenu odkopů daleko ze hřiště.
 
86
Chrudim střídá, Průchu nahradil Juliš.
 
86
Machuča nacentroval z pravé strany před bránu, kam si nabíhala dvojice domácích hráčů a moc nechybělo, aby míč do brány dostali Dedič s Petráněm.
 
85
Krásný centr Kanii z levé strany zamířil přesně před malé vápno, kam si naběhl Petráň. Brankář Floder předvedl fantastický zákrok proti třineckému útočníkovi, který hlavičkoval pod břevno.
 
83
Omasta chtěl zastavit slibnou akci soupeře, a tak fauloval Surmaje. Rozhodčí ocenil jeho počin žlutou kartou.
 
82
Třinečtí jsou v laufu, centr Kanii z levé strany zamířil na zadní tyč, kde číhal Juřena, ale v souboji s obráncem si počínal nedovoleně.
 
80
Třinec právě vstřelil branku!
K pokutovému kopu se postavil MICHAL PETRÁŇ a střelou po zemi do levé poloviny brány vyrovnal na 1:1! Brankář Floder trefil stranu, ale na míč si nesáhl.
 
79
Třetí penalta v zápase! Petráň dostal loktem do hlavy od Koželuha a sudí neváhal ani vteřinu. Penalta pro Třinec!