konec FK Fotbal Třinec – MFK Chrudim
2:1
(0:1)
Komentuje: Igor Mainka
 
90+5
Ani jedna lavička se po gólovém momentu neudržela a vypustila své emoce. Realizační tým vyběhl na trávník. Žluté karty dostali domácí trenér Martin Zbončák, masér René Raszka a chrudimský trenér Radek Kronďák.
 
90+5
Třinec právě vstřelil branku!
Slezané otáčejí zápas na svou stranu! Závar před třineckou brankou nakonec využil vystřídavší RENÉ DEDIČ, který protlačil míč přes brankáře Flodra až do brány!
 
90+4
Velká šance na druhé straně, po zpětné přihrávce Závišky střílel od levé tyče Surmaj, ale brankář Hasalík fantasticky zasáhl.
 
90
Kania fauloval v souboji s Kesnerem chrudimského hráče a inkasoval žlutou kartu.
 
86
Chrudim střídá, Průchu nahradil Juliš.
 
85
Krásný centr Kanii z levé strany zamířil přesně před malé vápno, kam si naběhl Petráň. Brankář Floder předvedl fantastický zákrok proti třineckému útočníkovi, který hlavičkoval pod břevno.
 
83
Omasta chtěl zastavit slibnou akci soupeře, a tak fauloval Surmaje. Rozhodčí ocenil jeho počin žlutou kartou.
 
80
Třinec právě vstřelil branku!
K pokutovému kopu se postavil MICHAL PETRÁŇ a střelou po zemi do levé poloviny brány vyrovnal na 1:1! Brankář Floder trefil stranu, ale na míč si nesáhl.
 
79
Třetí penalta v zápase! Petráň dostal loktem do hlavy od Koželuha a sudí neváhal ani vteřinu. Penalta pro Třinec!
 
77
Po faulu Juřeny zůstal ležet na trávníku Koželuh. Rozhodčí ukázal třineckému útočníkovi žlutou kartu.
 
75
Dvojité střídání udělal trenér Kronďák. Utkání skončilo pro Firbachra a Kejře a místo nich přišli Surmaj s Míkou.
 
74
Domácí tým naposledy střídal, obránce Ba odešel, místo něj přišel útočník Petráň.
 
68
U středového kruhu byl faulován obránce Ba. Po střetu s Vránou zůstali oba ležet na zemi, chrudimský hráč ale za svůj počin inkasoval žlutou kartu. Jelikož byla druhá, zápas pro něj skončil.
 
68
Obrovská šance Třince, míč se po centru z pravé strany dostal k levé tyči, odkud střílel zřejmě Bedecs, ale jeho ránu akrobatickým zákrokem vyrazil brankář Floder!
 
67
Domácí trenér podruhé střídá, Hýbla nahradil Dedič.
 
64
Kejř zahrál míč z přímého kopu na zadní tyč, kam si nabíhala dvojice jeho spoluhráčů. Tuto situaci ještě bránící domácí hráči odvrátili, ale na dorážku Šejvla z hranice šestnáctky už byli krátcí. Gól to však nebyl, obránce Chrudimi minul branku.
 
61
Obránce Ba chtěl zahrát míč na jistotu Hasalíkovi, jenže do hlavičky mu vlétl Záviška a zkusil přejít přes třineckého gólmana. Hasalík roztáhl ruce a sebral míč z nohy chrudimského středopolaře.
 
50
K penaltě se postavil Javůrek, ale střelou po zemi k levé tyči trefil jen láhev na pití vedle branky!
 
49
Nepovedený nákop Kejže na Firbachra zachytili domácí, Kania se vydal do rychlého protitútoku, kličkou se ve vápně uvolnil kolem soupeře a ten ho fauloval! Pokutový kop pro Třinec!
 
45+1
Po faulu u postranní čáry uviděl žlutou kartu chrudimský Vrána.
 
38
Zraněného Adamušku nahradil Lukáš Hasalík, pro kterého je to jarní premiéra.
 
32
Firbacher se na polovině hřiště snažil projít kolem Habusty, ale třinecký kapitán jen fauloval a zastavil slibně se rozvíjející akci. Rozhodčí neváhal a domácímu hráči ukázal žlutou kartu.
 
17
Chrudim právě vstřelila branku!
JAN ZÁVIŠKA zvolil střelu po zemi do pravé poloviny brány a byl úspěšný, Adamuška skočil na druhou stranu – 0:1!
 
16
Hezká kombinace na pravé straně, Vrána vběhl do vápna a po střetu s třineckým hráčem upadl. Pokutový kop pro Chrudim!
 
13
Další vynikající šance Slezanů! Javůrek dostal centr na pravou stranu a z hranice šestnáctky vypustil krásnou točenou střelu do levého horního rohu chrudimské branky. Brankář Floder se natáhl a míč vyrazil nad břevno.
 
13
Šance na druhé straně, když se brankáři Flodrovi nepodařil odkop, míč dopadl na nohu Juřeny, který lobem minul domácí branku.
 
12
Tak to bylo něco! Hosté pláchli do situace dva na jednoho, Firbacher vzal celou akci na sebe a prudkou střelou z hranice šestnáctky orazítkoval břevno Adamuškovy branky!
 
Po prohlídce hřiště hlavním rozhodčím bylo rozhodnuto, že utkání mezi Třincem a Chrudimí se dnes neuskuteční.