konec FC Hradec Králové – FK Třinec
5:1
(2:1)
Komentuje: Ondřej Novotný
 
Je konec! Hradec dnes zasouženě vítězí nad Třincem 5:1 a připisuje si do tabulky další tři body, které by už mohly znamenat další posun v tabulce. Ode mě je to pro dnešek vše, díky za pozornost a příště zase na počtenou.
 
Konec zápasu.
 
90+1
Žlutou kartu dostává Jiří Miker (FC Hradec Králové).
 
90+1
Nastavují ser dvě minuty.
 
89
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Na páté brance domácích má lví podíl Otto Urma, který vybojoval v souboji balón a z posledních sil ho dopravil do vápna na JIŘÍHO MIKERA, který se v pádu premiérově prosazuje ve druhé české nejvyšší fotbalové soutěži – 5:1!
 
87
Hradecká tutovka! Martan dostal z pravého křídla míč na penaltu pro Schwarze, který ale nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče!
 
85
Ottmar si ještě musel připsat jeden zákrok, a to proti nebezpečné střele jednoho z hostujících hráčů, který mířil k levé tyči. I když domácímu brankáři nepatrně vypadl míč z náruče, nakonec ho do ni rychle schoval zpět.
 
83
Hostující Masař dostává žlutý kartónek, protože po střetu se Schwarzem přifilmoval pád.
 
82
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Adam Vlkanova, přichází Filip Zorvan.
 
80
Utkání už je hodně pravděpodobně rozhodnuto, Hradec se ale stále útočně snaží a čtyři branky mu nestačí, jako třeba nyní, kdy drží hru hodně blízko branky Třince.
 
79
Střídající Janošík je poměrně vidět, nyní si navedl míč po pravé straně a snažil se oslovit někoho ze spoluhráčů. Jeho centr byl ale přetažený a Martan ho následně pustil mimo hrací plochu.
 
78
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Jan Pázler, přichází Jiří Miker.
 
76
Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Václav Juřena, přichází René Dedič.
 
74
Hostující Janošík se dostal ve vápně Hradce nečekaně k odraženému míči a směrem na Ottmara se ho snažil dostat ještě s přispěním odskoku od trávníku. Nebezpečné to však nebylo.
 
72
Hra se nyí přerušila, na zemi totiž zůstal ležet jeden z domácích hráčů, nebude se ale jednat o nic vážného a pokračovat se bude po chvilce dále.
 
71
Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Marek Čelůstka, přichází Tomáš Masař.
 
70
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Jiří Funda, přichází Marek Plašil.
 
69
A další tyč! Kvída si vyskočil na rohový kop a trefil opět levou stranu konstrukce třinecké brány!
 
68
I když se Třinec snažil udržet hru v útoku, míč nakonec přes Pázlera putoval už na polovině Slezanů na Martana a ten s přispěním Palečka zřejmě nepatrně označkoval levou tyčku. Bude to roh.
 
66
Hradec Králové právě vstřelil branku!
A hned z následující akce dostal míč Adam Vlkanova na hranici pokutového území, kde ho přes obranu procpal Petr Schwarz a zcela osamocený JIŘÍ FUNDA už nemohl netrefit prázdné zařízení – 4:1!