konec FC Hradec Králové – FK Fotbal Třinec
5:1
(2:1)
Komentuje: Ondřej Novotný
 
89
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Na páté brance domácích má lví podíl Otto Urma, který vybojoval v souboji balón a z posledních sil ho dopravil do vápna na JIŘÍHO MIKERA, který se v pádu premiérově prosazuje ve druhé české nejvyšší fotbalové soutěži – 5:1!
 
66
Hradec Králové právě vstřelil branku!
A hned z následující akce dostal míč Adam Vlkanova na hranici pokutového území, kde ho přes obranu procpal Petr Schwarz a zcela osamocený JIŘÍ FUNDA už nemohl netrefit prázdné zařízení – 4:1!
 
64
Hradec Králové právě vstřelil branku!
JAN PÁZLER nedal třineckému brankářovi šanci a střelou do středu branky svým druhým gólem v utkání vrací Votrokům dvougólový náskok – 3:1!
 
40
Třinec právě vstřelil branku!
Jako blesk z čistého nebe je tu snížení! Zřejmě Jiří Janoščin vyslal balon za obranu Hradce a VÁCLAV JUŘENA pak před rychle vybíhajícím Radimem Ottmarem dopravil míč do sítě – 2:1!
 
17
Hradec Králové právě vstřelil branku!
K přímému kopu se postavil Jan Pázler, který tvrdou ranou k pravé tyči poslal Lukáše Palečka na zem, ten míč sice dobře dokázal vyrazit, rychlík ADAM VLKANOVA si ho ovšem hned našel a dorazil do branky – 2:0!
 
12
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Adam Vlkanova parádně prošel přes levou stranu hřiště, když už byl ve vápně, zasekl si bránícího hráče, a dloubnutý míč před málé vápno poté hlavou z první uklízel do sítě JAN PÁZLER. Domácí se tak po skvělé souhře dostávají do vedení 1:0 a hradecký útočník zaznamenává svoji letošní třináctou trefu!