konec FC Hradec Králové – FK Fotbal Třinec
5:1
(2:1)
Komentuje: Ondřej Novotný
 
90+1
Žlutou kartu dostává Jiří Miker (FC Hradec Králové).
 
89
89. Jiří MIKER - 5:1
 
89
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Na páté brance domácích má lví podíl Otto Urma, který vybojoval v souboji balón a z posledních sil ho dopravil do vápna na JIŘÍHO MIKERA, který se v pádu premiérově prosazuje ve druhé české nejvyšší fotbalové soutěži – 5:1!
 
87
87.
 
87
Hradecká tutovka! Martan dostal z pravého křídla míč na penaltu pro Schwarze, který ale nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče!
 
83
Hostující Masař dostává žlutý kartónek, protože po střetu se Schwarzem přifilmoval pád.
 
82
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Adam Vlkanova, přichází Filip Zorvan.
 
78
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Jan Pázler, přichází Jiří Miker.
 
76
Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Václav Juřena, přichází René Dedič.
 
71
Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Marek Čelůstka, přichází Tomáš Masař.
 
70
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Jiří Funda, přichází Marek Plašil.
 
69
A další tyč! Kvída si vyskočil na rohový kop a trefil opět levou stranu konstrukce třinecké brány!
 
68
I když se Třinec snažil udržet hru v útoku, míč nakonec přes Pázlera putoval už na polovině Slezanů na Martana a ten s přispěním Palečka zřejmě nepatrně označkoval levou tyčku. Bude to roh.
 
66
66. - 4:1
 
66
Hradec Králové právě vstřelil branku!
A hned z následující akce dostal míč Adam Vlkanova na hranici pokutového území, kde ho přes obranu procpal Petr Schwarz a zcela osamocený JIŘÍ FUNDA už nemohl netrefit prázdné zařízení – 4:1!
 
65
Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Tomáš Hykel, přichází Martin Janošík.
 
64
64. - 3:1
 
64
Hradec Králové právě vstřelil branku!
JAN PÁZLER nedal třineckému brankářovi šanci a střelou do středu branky svým druhým gólem v utkání vrací Votrokům dvougólový náskok – 3:1!
 
51
Třinec dlouho držel míč ve vápně domácích, až se nakonec odrazil přímo do kroku Janoščina, který ale z velké příležitosti přestřeluje domácí branku!
 
40
40. - 2:1
 
40
Třinec právě vstřelil branku!
Jako blesk z čistého nebe je tu snížení! Zřejmě Jiří Janoščin vyslal balon za obranu Hradce a VÁCLAV JUŘENA pak před rychle vybíhajícím Radimem Ottmarem dopravil míč do sítě – 2:1!
 
38
Urma zastavuje hostující akci a po faulu u půlící čáry dostává žlutý kartónek.
 
33
33.
 
33
Další pěkná souhra Votroků! Urma proběhl po levé straně a následně cetroval do pravé strany velkého vápna, tam už si naběhl Martan a jeho prudká hlavička k tyčce práskla do rukavic Palečka!
 
17
17. - 2:0
 
17
Hradec Králové právě vstřelil branku!
K přímému kopu se postavil Jan Pázler, který tvrdou ranou k pravé tyči poslal Lukáše Palečka na zem, ten míč sice dobře dokázal vyrazit, rychlík ADAM VLKANOVA si ho ovšem hned našel a dorazil do branky – 2:0!
 
12
12. - 1:0
 
12
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Adam Vlkanova parádně prošel přes levou stranu hřiště, když už byl ve vápně, zasekl si bránícího hráče, a dloubnutý míč před málé vápno poté hlavou z první uklízel do sítě JAN PÁZLER. Domácí se tak po skvělé souhře dostávají do vedení 1:0 a hradecký útočník zaznamenává svoji letošní třináctou trefu!
 
5
Ižvolt ze středu pole vyslal přízemní kolmici na nabíhajícího Buchvaldka, který se ve vápně nerozmýšlel a rychle posílal kulatý nesmysl někam do prostoru penalty. Tady však nikdo z hostů už nedokázal být včas!