konec Bohemians Praha 1905 – AC Sparta Praha
1:3
(1:1)
Komentuje: Michal Luxa
 
90+4
Sám před dánským brankářem byl David Puškáč, který trefil Petera Vindahla. Gól by neplatil, jelikož praporek pomezního rozhodčího vlál ve vzduchu.
 
90+3
Zcela zbytečnou žlutou kartu uviděl Victor Olatunji, který dohrál Jana Vondru.
 
90
Ještě jedna žlutá karta, kterou viděl Jaroslav Zelený, jenž došlápl no nohu soupeře. Bohemians budou mít další standardní situaci.
 
86
Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Lukáš Sadílek, přichází Markus Solbakken,
ze hřiště odchází Matěj Ryneš, přichází Jaroslav Zelený.
 
86
Volný kop mířil znovu do šestnáctky, kde si balon našel Lukáš Hůlka. Jeho zakončení z dobré pozice mířilo kousek vedle branky.
 
85
Matěj Ryneš chtěl postupovat zpátky, ale dostoupili ho dva soupeři. Hostující obránce si vypomohl faulem a také on bude hrát se žlutým napomenutím.
 
81
Dalším potrestaným hráčem je Jan Shejbal, který na dlouhou nohu došlápl na nárt Tomáše Wiesnera. Letenský obránce potřebuje ošetření.
 
76
Dalším potrestaným hráčem je Lukáš Hůlka, který si nezpracoval míč ideálně, a tak následně dohrál Tomáše Wiesnera.
 
76
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Jan Kovařík, přichází Robert Hrubý,
ze hřiště odchází Erik Prekop, přichází David Huf.
 
74
Sparta právě vstřelila branku!
Sparta před brankou soupeře udělala zmatek! Lukáš Haraslín zkusil obalovačku na zadní tyč, avšak Lukáš Soukup balon vyrazil. S dorážkou přispěchal Martin Vitík, jehož pokus mířil do Matěje Hybše. Míč se pak odrazil na zadní tyč, kde se nejlépe zorientoval VELJKO BIRMANČEVIĆ.
 
73
Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 (Adam Kadlec).
 
66
Victor Olatunji poslal centr na zadní tyč, odkud míč před branku vracel Veljko Birmančević. Zakončením se prezentoval Lukáš Haraslín, ale skvělým zákrokem se vytasil Daniel Köstl.
 
66
Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Jan Kuchta, přichází Victor Olatunji,
ze hřiště odchází Indrit Tuci, přichází Lukáš Haraslín.
 
63
Ve vápně zůstal osamocený Jan Kuchta, kterého našel Veljko Birmančević. Letenský útočník levou nohou netrefil míč ideálně, a tak zasáhl Lukáš Soukup.
 
62
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Martin Hála, přichází Daniel Köstl,
ze hřiště odchází Antonín Křapka, přichází Jan Shejbal.
 
48
Sparta právě vstřelila branku!
Rychlá protiakce Sparty končí gólem! VELJKO BIRMANČEVIĆ vybojoval míč, který dal na Jana Kuchtu. Ten si počkal na náběh srbského spoluhráče, jenž z hranice vápna vyslal přesnou technickou střelu – 1:2. Asistence: Jan Kuchta.
 
45+4
Nejprve se na brankáře hnal Veljko Birmančević, jehož pokus Lukáš Soukup vyrazil nohou. Následně ještě centroval před branku Lukáš Sadílek a Ladislav Krejčí z malého vápna mířil hlavou nad bránu.
 
45+2
Sparta právě vstřelila branku!
Letenští odpovídají také povedenou standardní situací! Kaan Kairinen poslal centr na zadní tyč. Lukáš Soukup balon podběhl a MARTIN VITÍK je dalším střelcem zápasu. Asistence: Kaan Kairinen.
 
45+2
Matěj Ryneš poslal před branku přízemní centr, po kterém Veljko Birmančević trefil domácího brankáře.
 
40
Bohemians právě vstřelili branku!
Jan Kovařík rozehrál standardní situaci parádně. LUKÁŠ HŮLKA si odstrčil Ladislava Krejčího a následně hlavou zamířil k tyči. Bohemians se tak ujímají vedení. Asistence: Jan Kovařík.
 
36
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Milan Ristovski, přichází David Puškáč.
 
23
Veljko Birmančević našel na hranici vápna Krejčího, který z jedné posouval do šestnáctky. Jan Kuchta už byl sám před brankou, ale musel se otočit a zamířil jen vedle pravé tyče.
 
15
Za obranu Sparty si naběhl Martin Hála, který mohl jít sám na brankáře. Letenští se dobře vrátili a soupeře o míč připravili. V tom momentu šel praporek pomezního nad hlavu, což rozčílilo Filipa Panáka, jenž uviděl žlutou kartu.
 
7
Zatímco Tomáš Wiesner neodcentroval, tak Lukáš Sadílek už ano. K hlavičce se probojoval Ladislav Krejčí, jehož hlavička rychle padala pod břevno. Jenomže Lukáš Soukup míč vytáhl nad břevno.
 
5
Lukáš Sadílek přehodil obránce, za nímž se nacházel Veljko Birmančević. Srbský ofenzivní hráč byl sám před brankářem, ale balon netrefil ideálně, a tak se míče chopil Lukáš Soukup.