konec Bohemians Praha 1905 – AC Sparta Praha
1:3
(1:1)
Komentuje: Michal Luxa
 
Gól do kabiny nastartoval Spartu, která zvládla druhý poločas, v němž dvě trefy přidal Veljko Birmančević. Letenští se tak vracejí na první místo tabulky, kde minimálně přenocují. Bohemians předvedli dobrý výkon, který na úřadujícího mistra nestačili, a tak na jaře zvítězili pouze jednou.

Tímto se loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního dne.
 
90+6
Konec zápasu.
 
90+5
Lukáš Haraslín mohl centrovat před branku, ale utopil se ve svých kličkách. Výborně ho odclonil Daniel Köstl a kopat se bude od brány.
 
90+4
Sám před dánským brankářem byl David Puškáč, který trefil Petera Vindahla. Gól by neplatil, jelikož praporek pomezního rozhodčího vlál ve vzduchu.
 
90+3
Zcela zbytečnou žlutou kartu uviděl Victor Olatunji, který dohrál Jana Vondru.
 
90+1
Druhý poločas se bude nastavovat minimálně o čtyři minuty. Ovšem začne se ošetřením Victora Olatunjiho, jenž zůstal ležet na hrací ploše.
 
90
Ještě jedna žlutá karta, kterou viděl Jaroslav Zelený, jenž došlápl no nohu soupeře. Bohemians budou mít další standardní situaci.
 
90
Ve střelecké pozici už byl Tomáš Wiesner, který ale volil centr, jenž měl mířit na Victora Olatunjiho. Výborně se vrátil Daniel Köstl, jenž míč zpracoval pro brankáře.
 
89
Martin Vitík atakoval centrujícího hráče tělem, a tak balon putoval do kotle příznivců Bohemians. Peter Vindahl bude jen odkopávat od branky.
 
88
Robert Hrubý poslal další pas do šestnáctky, kde chtěl Matěj Hybš vrátit míč do ohně. Jenomže trefil Martina Vitíka, a tak se kopal roh, po němž Robert Hrubý nemířil přesně.
 
86
Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Lukáš Sadílek, přichází Markus Solbakken,
ze hřiště odchází Matěj Ryneš, přichází Jaroslav Zelený.
 
86
Volný kop mířil znovu do šestnáctky, kde si balon našel Lukáš Hůlka. Jeho zakončení z dobré pozice mířilo kousek vedle branky.
 
85
Matěj Ryneš chtěl postupovat zpátky, ale dostoupili ho dva soupeři. Hostující obránce si vypomohl faulem a také on bude hrát se žlutým napomenutím.
 
84
Dlouhý pas mířil na levou stranu, kde Davida Puškáče navázal Martin Vitík. Hostující obránce byl důrazný a souboj vyhrál.
 
83
Sparta drží balon daleko od branky, čímž kontroluje závěr zápasu. Letenští hrají po třetí trefě hodně uvolněně.
 
81
Dalším potrestaným hráčem je Jan Shejbal, který na dlouhou nohu došlápl na nárt Tomáše Wiesnera. Letenský obránce potřebuje ošetření.
 
80
Ze střední vzdálenosti vystřelil Lukáš Hůlka, jehož pokus mířil doprostřed branky, kde byl připravený dánský gólman.
 
79
Jan Shejbal našel naběhnutého Matěje Hybše, který pro domácí celek vybojoval rohový kop. Následný centr odvrátil od branky Victor Olatunji.
 
Dnešní utkání sleduje 6195 diváků, Ďolíček je vyprodaný.
 
77
Michal Beran se pokoušel o kolmici za obranu, jenomže David Puškáč zůstal stát, a tak se balonu chopil Peter Vindahl.