konec Real Madrid – Manchester City
3:3
(2:1)
Komentuje: Karel Jedlička
 
88
Bernardo Silva (Manchester City) zajel ošklivě skluzem do Brahima Díaze a okamžitě dostává žlutou kartu.
 
87
První střídání proběhlo také v mužstvu Manchesteru City:
v doprovodu lékaře odkulhal ze hřiště Phil Foden, kterého nahradil Julián Álvarez.
 
86
Střídání v týmu Real Madrid:
ze hřiště odchází Vinícius de Oliveira, přichází Joselu Mato.
 
81
Dani Carvajal (Real Madrid) dostává žlutou kartu, patrně za řeči, protože protihráče stáhl za dres Camavinga.
 
79
Real Madrid právě vstřelil branku!
Elektrizující zápas nabízí další zápletku, když míč potáhl Modrić a předal ho Viníciusovi. Na jeho centr napříč pokutovým územím si počíhal FEDERICO VALVERDE a naklopeným nártem ho žabkou po dvou odrazech o trávník posílá z voleje do sítě.
 
72
Střídání v týmu Real Madrid:
ze hřiště odchází Rodrygo de Goes, přichází Luka Modrić,
ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Brahim Díaz.
 
71
Manchester City právě vstřelil branku!
Za pět minut otáčí anglický mistr skóre a i v devátém zápase Ligy mistrů naplnil třígólovou normu. Sváteční střelec JOŠKO GVARDIOL napřáhl z 20 metrů po zpětné přihrávce Jacka Grealishe a výstavní technickou střelou na zadní tyč překonává marně plachtícího Lunina.
 
66
Manchester City právě vstřelil branku!
Bernardo Silva naservíroval míč zprava pod sebe Johnu Stonesovi a po jeho přiťuknutí nádherně vymetl z velkého vápna šibenici odchovanec Citizens PHIL FODEN. Šlágr čtvrtfinále začíná znovu od nuly!
 
56
Pár decimetrů dělilo Real od třetí branky. Valverde přenesl hru na Rodryga, jenž z první sklepl do běhu Viníciusovi, jenž tváří v tvář manchesterskému brankáři pálil pod břevno, ale míč proletěl těsně nad.
 
37
Manuel Akanji (Manchester City) objal kolem pasu odvážně proti přesile pronikajícího Viníciuse a dostává žlutou kartu.
 
14
Real Madrid právě vstřelil branku!
Ještě z vlastní poloviny hřiště vybíhal na průnikovou přihrávku Viníciuse de Oliveiry jeho krajan RODRYGO DE GOES a padesátimetrové sólo dokázal zakončit zlehka přes nohu klečícího Ortegy, přestože se k němu mezitím stačil stáhnout hostující Akanji. To je šok pro obhájce trofeje!
 
12
Real Madrid právě vstřelil branku!
Takový scénář čekal málokdo. Míč potáhl po Carvajalově přihrávce EDUARDO CAMAVINGA a odvážnému pokusu ze střední vzdálenosti pomohla do sítě teč od boku hostujícího Rúbena Diase do protipohybu bezmocného Ortegy.
 
2
Manchester City právě vstřelil branku!
Neuvěřitelný kiks celé obrany Realu při bránění standardní situace! BERNARDO SILVA trestným kopem z 25 metrů obstřelil špatně postavenou zeď a nachytal u bližší tyče na švestkách ještě hůře stojícího Lunina. To byl gól jako z okresní úrovně.
 
1
Aurélien Tchouaméni (Real Madrid) zajel skluzem pod nohy Jacku Grealishovi a již po 40 vteřinách hry si vysloužil žlutou kartu a také volný den pro odvetu v Manchesteru.