konec Real Madrid – Manchester City
3:3
(2:1)
Komentuje: Karel Jedlička
 
79
Real Madrid právě vstřelil branku!
Elektrizující zápas nabízí další zápletku, když míč potáhl Modrić a předal ho Viníciusovi. Na jeho centr napříč pokutovým územím si počíhal FEDERICO VALVERDE a naklopeným nártem ho žabkou po dvou odrazech o trávník posílá z voleje do sítě.
 
71
Manchester City právě vstřelil branku!
Za pět minut otáčí anglický mistr skóre a i v devátém zápase Ligy mistrů naplnil třígólovou normu. Sváteční střelec JOŠKO GVARDIOL napřáhl z 20 metrů po zpětné přihrávce Jacka Grealishe a výstavní technickou střelou na zadní tyč překonává marně plachtícího Lunina.
 
66
Manchester City právě vstřelil branku!
Bernardo Silva naservíroval míč zprava pod sebe Johnu Stonesovi a po jeho přiťuknutí nádherně vymetl z velkého vápna šibenici odchovanec Citizens PHIL FODEN. Šlágr čtvrtfinále začíná znovu od nuly!
 
14
Real Madrid právě vstřelil branku!
Ještě z vlastní poloviny hřiště vybíhal na průnikovou přihrávku Viníciuse de Oliveiry jeho krajan RODRYGO DE GOES a padesátimetrové sólo dokázal zakončit zlehka přes nohu klečícího Ortegy, přestože se k němu mezitím stačil stáhnout hostující Akanji. To je šok pro obhájce trofeje!
 
12
Real Madrid právě vstřelil branku!
Takový scénář čekal málokdo. Míč potáhl po Carvajalově přihrávce EDUARDO CAMAVINGA a odvážnému pokusu ze střední vzdálenosti pomohla do sítě teč od boku hostujícího Rúbena Diase do protipohybu bezmocného Ortegy.
 
2
Manchester City právě vstřelil branku!
Neuvěřitelný kiks celé obrany Realu při bránění standardní situace! BERNARDO SILVA trestným kopem z 25 metrů obstřelil špatně postavenou zeď a nachytal u bližší tyče na švestkách ještě hůře stojícího Lunina. To byl gól jako z okresní úrovně.