konec Villarreal CF – Real Madrid CF
2:1
(0:0)
Komentuje: Vít Schück
 
90+9
Madridští měli k dispozici ještě jeden rohový kop. Ten však zcela zazdil na hranici vápna Vinícius, který nedokázal míč téměř trefit. Ve vápně byl už i Courtois. K balonu se dostali domácí, ale zcela prázdnou branku nedokázal Morales trefit.
 
90+7
U středového kruhu byl sice faulován Baena, ale hlavní sudí ponechal domácím výhodu. Po rychlém přechodu se dostal ke střele Danjuma, ale Courtois skvěle zasáhl. Následně inkasoval žlutou kartu za šlapák Camavinga.
 
89
Střídání v týmu Villarreal CF:
ze hřiště odchází Francis Coquelin, přichází Manu Trigueros.
 
89
Střídání v týmu Villarreal CF:
ze hřiště odchází Gerard Moreno, přichází Arnaut Danjuma.
 
84
Střídání v týmu Real Madrid CF:
ze hřiště odchází Federico Valverde, přichází Marco Asensio.
 
82
Střídání v týmu Villarreal CF:
ze hřiště odchází Yeremi Pino, přichází José Luis Morales.
 
77
Albiol trefil unikajícího Viníciuse a vyfasoval od hlavního rozhodčího žlutou kartu.
 
72
Střídání v týmu Villarreal CF:
ze hřiště odchází Alberto Moreno, přichází Alfonso Pedraza.
 
70
Střídání v týmu Real Madrid CF:
ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Eduardo Camavinga.
 
64
Střídání v týmu Real Madrid CF:
ze hřiště odchází Ferland Mendy, přichází Lucas Vázquez.
 
64
Střídání v týmu Real Madrid CF:
ze hřiště odchází Aurélien Tchouaméni, přichází Rodrygo.
 
63
Villarreal právě vstřelil branku!
Vyrovnaný stav vydržel jen tři minuty! GERARD MORENO potvrdil své střelecké schopnosti. Milimetrově uklidil míč k levé tyči, daleko od padajícího Courtoise.
 
61
Penalta i na druhé straně! V šestnáctce podklouzl David Alaba a dotkl se míče rukou.
 
60
Real Madrid právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Balon si na penaltový bod postavil KARIM BENZEMA. Kapitán Realu ustál tíhu okamžiku a umístěnou ránou k pravé tyči překonal bezmocného Reinu.
 
58
Pokutový kop! Ještě před průnikem Viníciuse zahrál rukou v pokutovém území bránící Foyth.
 
57
Obrovská příležitost na vyrovnání. Obrana Villarrealu se soustředila na Viníciuse, který ale dokázal najít osamoceného Karima Benzemu. Jeho pokus skončil jen na Parejovi na brankové čáře.
 
48
Villarreal právě vstřelil branku!
Villarreal se záhy po startu druhého poločasu dostává do vedení! Po chybě v rozehrávce se dostal k balonu Gerard Moreno, který ještě našel zcela osamoceného v obraně Realu YEREMI PINA, který z úhlu propálil Courtoise.
 
41
Na pravé straně byl rozběhnutý Federico Valverde. Do vápna posunul balon Viníciusovi, který však nevyužil skvělého postavení a gól proti Reinovi nedal.
 
35
Po zaváhání Pareja mířili hosté do přečíslení. Benzema však proti jedinému obránci nepřihrával Viníciusovi a následně se nechal poslat k zemi.
 
21
Benzema si přišel pro balon až téměř k obranné řadě svého týmu. Následně oslovil přihrávkou Tchouaméniho, který poslal do šance Militaa. Brazilský obránce však pálil nepřesně.
 
17
Opět je faulovaný Éder Militao. Nyní je z toho dokonce žlutá karta pro Torrese, který soupeře trefil loktem do obličeje.
 
5
Od Courtoise putoval balon k pravé straně, kde byl Militao, ale brazilský obránce ztratil míč a hned bylo pořádně horko před hostující brankou. Na malém vápně tečoval míč patou Coquelin a ten zamířil do vzdálenější tyče.