po s.n. (0:2) Bílí Tygři Liberec – HC Vítkovice Ridera
2:3
(1:0, 0:1, 1:1 - 0:0)
Komentuje: Jan Kordík
 
V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Vítkovice Ridera.
Autorem vítězné branky je ROSTISLAV MAROSZ.
 
64:39
Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
Peter Krieger – 2 min., podrážení.
 
61:19
Síly na ledě se vyrovnají, jelikož Dominik Lakatoš seknul Lukáše Dernera přes rukavice.
 
60:37
Rozhodčí tento střet vyhodnotili k nevoli přítomných domácích fanoušků jako faul zaviněný Balinskisem a Vítkovice si tak zahrají v prodloužení přesilovku.
 
53:09
Liberec právě vstřelil branku! Oscar Flynn pálil nedlouho po vjetí do vítkovické třetiny, ale Stezka puk pouze vyrazil před sebe. Naštěstí pro domácí se zde nacházel MARTIN FAŠKO-RUDÁŠ, jenž dorazil touš náramně mezi betony. Asistence: Oscar Flynn, Jan Šír.
 
47:23
Birner se teď snažil najít Filippiho před Stezkou, liberecké číslo 41 ale holí na Birnerovu pobídku jen tak tak nedosáhlo!
 
44:56
Ridera dostane šanci na navýšení vedení, Michael Frolík podrážel a míří na trestnou.
 
43:03
Vítkovice právě vstřelily branku! A Vítkovičtí otáčejí skóre na svou stranu! PETER RANDY MUELLER si vyměnil kotouč s Jurajem Mikušem a americký snajpr následně vypálil zápěstím přesně do horní šibenice Kváčovy svatyně. Asistence: Juraj Mikuš.
 
42:32
Petr Jelínek naložil nedovoleně Rostislavu Maroszovi a jde na trestnou lavici, Vítkovice tak budou mít svou druhou přesilovku v utkání.
 
37:15
Před Maroszem se zjevila po pasu od Lakatoše poloodkrytá liberecká klec, vítkovický forvard ale obrovskou šanci propásl střelou mimo!
 
30:44
Vítkovice právě vstřelily branku! A Vítkovičtí přece jen vyrovnávají. Peter Krieger to udělal po vjetí do pásma Liberce náramně a ukličkoval své soupeře. Následně puk předal PETERU RANDYMU MUELLEROVI, jenž už měl poměrně jednoduchou práci a kotouč pouze bez obtíží zasunul do odkryté liberecké branky. Asistence: Peter Krieger.
 
27:58
Na trestnou lavici míří na dvě minuty opět Willie James Raskob, tentokrát však za podrážení.
 
24:52
A tentýž hráč jde nyní na trestnou lavici, jelikož nedovoleně podržel soupeře.
 
22:18
Další powerplay pro Tygry, na trestnou lavici si jde sednout Vojtěch Lednický, který si pomohl nedovoleně hákováním.
 
13:47
Uvis Janis Balinskis se snažil o proháčkování před hostujícího brankáře, byl však zastaven nedovoleně Grmanem, a tak mají před sebou domácí další početní výhodu.
 
07:55
Po střele Fridricha z prostoru pravého kruhu zvonila za Kváčou tyč! Rozhodčí, který byl situaci nejblíže, ale rozpažil na znamení, že se o gól nejednalo.
 
04:45
Hosté budou mít vzápětí šanci pro srovnání, jelikož si po faulu Lukáše Dernera zahrají také powerplay.
 
03:23
Liberec právě vstřelil branku! A dochází k první změně skóre, Tygři využili přesilovou hru! MICHAL BULÍŘ se nejlépe zorientoval v mumraji před Alešem Stezkou a úspěšně poslal puk do hostující sítě. Asistence: Michael Frolík.
 
02:49
Máme tu první početní výhodu tohoto utkání, Petr Fridrich nedovoleně podrážel.