po s.n. (0:2) Bílí Tygři Liberec – HC Vítkovice Ridera
2:3
(1:0, 0:1, 1:1 - 0:0)
Komentuje: Jan Kordík
 
V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Vítkovice Ridera.
Autorem vítězné branky je ROSTISLAV MAROSZ.
 
53:09
Liberec právě vstřelil branku! Oscar Flynn pálil nedlouho po vjetí do vítkovické třetiny, ale Stezka puk pouze vyrazil před sebe. Naštěstí pro domácí se zde nacházel MARTIN FAŠKO-RUDÁŠ, jenž dorazil touš náramně mezi betony. Asistence: Oscar Flynn, Jan Šír.
 
43:03
Vítkovice právě vstřelily branku! A Vítkovičtí otáčejí skóre na svou stranu! PETER RANDY MUELLER si vyměnil kotouč s Jurajem Mikušem a americký snajpr následně vypálil zápěstím přesně do horní šibenice Kváčovy svatyně. Asistence: Juraj Mikuš.
 
30:44
Vítkovice právě vstřelily branku! A Vítkovičtí přece jen vyrovnávají. Peter Krieger to udělal po vjetí do pásma Liberce náramně a ukličkoval své soupeře. Následně puk předal PETERU RANDYMU MUELLEROVI, jenž už měl poměrně jednoduchou práci a kotouč pouze bez obtíží zasunul do odkryté liberecké branky. Asistence: Peter Krieger.
 
03:23
Liberec právě vstřelil branku! A dochází k první změně skóre, Tygři využili přesilovou hru! MICHAL BULÍŘ se nejlépe zorientoval v mumraji před Alešem Stezkou a úspěšně poslal puk do hostující sítě. Asistence: Michael Frolík.