konec Rytíři Kladno – HC Škoda Plzeň
0:4
(0:1, 0:1, 0:2)
Komentuje: Anna Ardonová
 
59:36
Plzeň právě vstřelila branku! A Plzeň s brankami nekončí! VÁCLAV ADAMEC dostal puk od Suchého přímo před brankáře Kladna a nikým nebráněn uspěl proti Bowovi. Asistence: Filip Suchý, Tomáš Mertl.
 
56:58
Dotchin neudržel puk na modré, nicméně byl plzeňský hráč dobře bráněn ve středním pásmu.
 
51:26
Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
Adam Kubík – 2 min., podrážení.
 
48:44
Plzeň právě vstřelila branku! Kladno nevyužilo hru pěti proti třem a už do tříbrankového vedení se dostává Plzeň! K puku se u pravého kruhu dostal LUDWIG BLOMSTRAND, který nikým nebráněný promíchal puk, a zamířil ke vzdálenější tyčce. Asistence: Kryštof Hrabík.
 
47:21
Další velká šance Kladna a krásný zákrok Svobody, který po puku obětavě skočil. Nicméně kotouč neudržel a ten se poté objevil u levého mantinelu.
 
45:35
Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
Petr Zámorský – 2 min., sekání.
 
44:44
Indrákovu střelu Svoboda zastavil a nechal polovinu branky prázdnou. Zikmund ale této skvělé příležitosti nevyužil a vystřelil vysoko nad branku do ochranné sítě.
 
44:27
Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
Filip Suchý – 2 min., držení.
 
43:40
Hrabík dostal dobrou přihrávku přímo před brankáře Kladna, ale nedokázal puk protečovat nebo dorazit.
 
35:01
Plzeň právě vstřelila branku! Kladno svoji přesilovku nevyužilo, ale zato Plzeň jde do dvougólového vedení! Houdek přihrál puk přesně SAMUELI BITTENOVI, který se vracel z trestné lavice. Na Bowa ujížděl Bitten úplně sám, první střelu Bow chytil, ale pustil, proto Bitten dorážel do skoro odkryté klece. Asistence: Michal Houdek, Miroslav Svoboda.
 
33:05
Indrák zkoušel tvrdě z pravého kruhu, ale Svoboda chytil puk do náruče, nicméně ho neudržel a stále Kladno hraje v útočném pásmu.
 
32:53
Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
Samuel Bitten – 2 min., vysoká hůl.
 
30:26
Dotchin trefil na modré jen hráče před sebou a tak se dostávají k puku i hráči Plzně. Ti měli na druhé straně dobrou šanci, kdy jeden z kladenských při bránění clonil vlastnímu brankáři. Stav je ale stále 0:1.
 
22:20
Adamec jel sám na brankáře, ale Bow zamíchaný puk viděl a nedovolil mu skórovat.
 
15:07
Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
Matěj Beran – 2 min., hrubost.
 
12:49
Dotchin zkoušel hned po vhazování překvapit Svobodu, ten ale včas vystřelil levý beton.
 
08:55
Kladenští jeli v přečíslení, ale Ticháček nevystřelil tak, jak chtěl a ani jeho spoluhráči nedokázali poté puk za Svobodu dostrkat.
 
04:39
Teď mělo Kladno několik příležitostí, ale ani Filip, ani Zikmund nedokázali puk za Svobodova záda dostat.
 
02:48
Plzeň právě vstřelila branku! Plzeň otevírá skóre utkání. Hráči Plzně si hezky křižně přihráli, Budík udržel puk na holi a zakončil. Jeho pokus ještě Bow viděl a chytil, ale puk neudržel. PETR KODÝTEK našel skulinku mezi tyčí a Bowem a dorazil kotouč do sítě. Asistence: Vojtěch Budík.
 
02:17
Filip ujížděl téměř sám na gólmana, ale jeho střela byla příliš čitelná a Svoboda chytá.