konec MFK Chrudim – MFK Karviná
5:1
(1:1)
Komentuje: Petr Dejnožka
 
90+2
Chrudim právě vstřelila branku!
Demolice je dotažena do konce! FILIP FIRBACHER dokonává čistý hattrick poté, co se ukázkově uvolnil a ranou o břevno přidává pátou branku – 5:1!
 
90+2
Střídání v týmu MFK Chrudim:
ze hřiště odchází Jan Záviška, přichází David Bauer,
ze hřiště odchází Petr Průcha, přichází Jaroslav Harušťák.
 
87
Střídání v týmu MFK Chrudim:
ze hřiště odchází Marek Kejř, přichází David Látal,
ze hřiště odchází Michal Vrána, přichází Petr Juliš.
 
85
Střídání v týmu MFK Karviná:
ze hřiště odchází Adam Krčík, přichází Martin Rolinek.
 
79
Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí zažívají nejlepší poločas letošní sezony a drtí Karvinou! Ta se již vydala směrem dopředu, za což byla výrazně potrestána. První centr na Závišku byl sice přetažený, ten ale vrátil balon pro FILIPA FIRBACHERA, který pravým angličákem o tyčku zvýšil na 4:1!
 
79
Žlutá karta pro tým MFK Chrudim (Marek Kejř).
 
77
Durosinmi při náběhu na branku zboural brankáře Flodera, což se nelíbilo Řezníčkovi, který si to hned šel s útočníkem Karviné vyřídit. Oba dostali po žluté kartě.
 
69
Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí se přibližují tříbrankovému zisku! Jan Záviška cílil na hattrick, jeho ránu však před gólmanem tečoval mimo jeho dosah FILIP FIRBACHER a upravil na rozdíl dvou gólů – 3:1!
 
66
Příchod Durosinmiho velmi rozvířil obranné řady Chrudimi. Mladičký hráč Karviné za hranicí vápna natáhl ke střele, kterou pořádně protáhl Jiřího Flodera!
 
65
Žlutá karta pro tým MFK Chrudim (Petr Průcha).
 
61
Střídání v týmu MFK Chrudim:
ze hřiště odchází Tomáš Jedlička, přichází Filip Firbacher.
 
59
Střídání v týmu MFK Karviná:
ze hřiště odchází Michal Papadopulos, přichází Rafiu Adekunle Durosinmi,
ze hřiště odchází Sebastian Boháč, přichází Jaroslav Málek.
 
55
Mohlo být vyrovnáno! Sebastian Boháč se objevil za obranou a po přihrávce přesnou střelou po zemi propálil Flodera. Nahoře však je praporek asistenta rozhodčího, gól neplatí!
 
52
Ondřej Kesner zastavil akci Karviné nedovoleně a dostává žlutou kartu. Čtvrtou v sezoně, tudíž po reprezentační pauze v Třinci hrát nebude.
 
50
Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí fotbalisté otáčí skóre zápasu a dostávají se do vedení! Míč si na penaltový puntík postavil JAN ZÁVIŠKA, brankář sice vystihl stranu, ale na přesně mířenou ránu nahoru nedosáhl – 2:1!
 
49
Žlutá karta pro tým MFK Karviná (Jan Žídek).
 
48
Michal Vrána faulovaný v pokutovém území, Chrudim bude kopat penaltu!
 
46
Střídání v týmu MFK Karviná:
ze hřiště odchází Amar Memić, přichází Lukáš Cienciala.
 
41
Chrudim právě vstřelila branku!
A hned je veseleji! Ze standardní situace nejprve Petr Průcha prudkou ranou pořádně protáhl brankáře Neumana, z následného rohového kopu do míče trkl hlavou JAN ZÁVIŠKA a o zem srovnává stav dnešního utkání – 1:1!
 
26
Karviná právě vstřelila branku!
Hosté se z ojedinělé příležitosti dostávají do vedení! Po rohovém kopu došlo v chrudimském vápně k závaru a nedůslednosti, míč nakonec ve vápně spadl na nohu hostujícího JANA ŽÍDKA, který z otočky posílá favorizovaný celek do vedení – 0:1!
 
23
Karviná dostal k dispozici rohový kop a hned mohla jít do vedení! Na centr od rohového praporku si naskočil Martin Šindelář, který hlavičkoval do břevna! Brankář Floder si na míč s největší pravděpodobností sáhl a zachránil tím domácí celek od pohromy.
 
15
Po čtvrthodině hry se Chrudim mohla znovu dostat do vedení! Marek Kejř dostal od Jedličky pěknou průnikovku, jeho postup na branku ale výborně zlikvidoval brankář Neuman, následná dorážka Vrány skončila jen na boční síti!
 
8
Střídání v týmu MFK Karviná:
ze hřiště odchází Martin Zedníček, přichází Adam Krčík.
 
3
Parádní akce Chrudimi přinesla první zajímavou příležitost! Michal Vrána dostal míč do pokutového území, kde byl tísněn a tečovanou ranou z voleje asi o metr přestřelil branku Karviné!
 
1
Začátek zápasu se nese v ostrém tempu. Hostujíc Boháč zajel u lajny do chrudimského Jančury a po několika vteřinách dostává žlutou kartu.