konec MFK Chrudim – MFK Karviná
5:1
(1:1)
Komentuje: Petr Dejnožka
 
90+2
Chrudim právě vstřelila branku!
Demolice je dotažena do konce! FILIP FIRBACHER dokonává čistý hattrick poté, co se ukázkově uvolnil a ranou o břevno přidává pátou branku – 5:1!
 
79
Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí zažívají nejlepší poločas letošní sezony a drtí Karvinou! Ta se již vydala směrem dopředu, za což byla výrazně potrestána. První centr na Závišku byl sice přetažený, ten ale vrátil balon pro FILIPA FIRBACHERA, který pravým angličákem o tyčku zvýšil na 4:1!
 
69
Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí se přibližují tříbrankovému zisku! Jan Záviška cílil na hattrick, jeho ránu však před gólmanem tečoval mimo jeho dosah FILIP FIRBACHER a upravil na rozdíl dvou gólů – 3:1!
 
50
Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí fotbalisté otáčí skóre zápasu a dostávají se do vedení! Míč si na penaltový puntík postavil JAN ZÁVIŠKA, brankář sice vystihl stranu, ale na přesně mířenou ránu nahoru nedosáhl – 2:1!
 
41
Chrudim právě vstřelila branku!
A hned je veseleji! Ze standardní situace nejprve Petr Průcha prudkou ranou pořádně protáhl brankáře Neumana, z následného rohového kopu do míče trkl hlavou JAN ZÁVIŠKA a o zem srovnává stav dnešního utkání – 1:1!
 
26
Karviná právě vstřelila branku!
Hosté se z ojedinělé příležitosti dostávají do vedení! Po rohovém kopu došlo v chrudimském vápně k závaru a nedůslednosti, míč nakonec ve vápně spadl na nohu hostujícího JANA ŽÍDKA, který z otočky posílá favorizovaný celek do vedení – 0:1!