konec FK Ústí nad Labem – MFK Chrudim
0:3
(0:0)
Komentuje: Jakub Ticha
 
88
Chrudim naposledy střídá. Ze hry odchází Martin Šejvl, nahrazuje ho Petr Drahoš.
 
87
Chrudim právě vstřelila branku! Vzápětí je ovšem PETR JULIŠ hrdinou a do statistik se zapisuje v daleko pozitivnějším duchu. Tentokrát už bylo s průnikovou přihrávkou do riskující ústecké obrany vše v pořádku a chrudimský teenager postupoval od půlící čáry zcela sám na ústeckou branku. Jeho první střelu ještě bravurně zneškodnil Plachý, jenže na dorážku už neměl nárok. Chrudim tak vede 3:0 a definitivně míří k záchraně.
 
85
Zcela zbytečnou žlutou kartu vidí hostující Petr Juliš. Ten sice postupoval sám na Plachého, jenže přihrávku dostal do jasného ofsajdu. I přes hvizd rozhodčího ovšem ještě zakončil do Plachého, za což přišel zasloužený trest.
 
80
Chrudim střídá. Ze hřiště odchází kapitán Ondřej Kesner, nahrazuje ho Petr Průcha.
 
77
Střídání v týmu FK Ústí nad Labem:
ze hřiště odchází Adam Čičovský, přichází Jiří Miskovič. Ještě předtím ovšem přichází na řadu další ústecké střídání. Ze hry odchází Adam Čičovský, jehož nahradí Jiří Miskovič.
 
75
Žlutou kartu vidí domácí kapitán Marek Strada. Ten musel zastavit rodící se brejk hostů stažením jednoho z Chrudimských poté, co míč ztratil viditelně unavený Adam Čičovský. Mladý ústecký talent navíc zůstává ležet na zemi a signalizuje, že ho postihla křeč. Ústí tak pokračuje v devíti mužích v poli.
 
70
Střídání v týmu FK Ústí nad Labem:
ze hřiště odchází Ilja Tymošenko, přichází Adam Uličný.
 
67
Střídání v týmu MFK Chrudim:
ze hřiště odchází Martin Šplíchal, přichází Michal Vrána.
ze hřiště odchází Filip Firbacher, přichází Petr Juliš.
 
63
Chrudim právě vstřelila branku! Otevřená hra nahoru dolu se domácím nevyplácí. Z levé strany předvedl parádní akci FILIP FIRBACHER, který obešel Bohumila Hudce. Ten ho sice napoprvé dokázal zablokovat, jenže na tuto střelu reagoval i Plachý. Míč se odrazil zpět na kopačky chrudimského hráče, který do odkryté klece pohodlně zdvojnásobil chrudimské vedení.
 
54
Střídání v týmu FK Ústí nad Labem:
ze hřiště odchází Josef Švanda, přichází Ladislav Krobot. Domácí trenér Martin Hašek okamžitě reaguje ofenzivním střídáním. Ze hřiště odchází obránce Josef Švanda, nahrazuje ho útočník Ladislav Krobot.
 
53
Chrudim právě vstřelila branku! Hosté se v záchranářské bitvě dostávají do vedení. Přetažený centr z pravé strany, propadl k úplně nehlídanému hráči, no a MARTIN ŠPLÍHAL měl na zadní tyči čas si míč ještě zpracovat, i přes maximální snahu vybíhajícího Plachého ho pak pohodlně poslal do sítě. Domácí ještě reklamovali ofsajd, ale branka platí.
 
46
Střídání v týmu MFK Chrudim:
ze hřiště odchází Vojtěch Řezníček, přichází Jan Záviška.
 
29
Žlutá karta pro tým FK Ústí nad Labem (Josef Švanda). Obránce domácích obdržel žlutý kartónek za potažení za dres.
 
20
Po rychlém útoku domácího týmu pálil z hranice velkého pásma na vzdálenější tyč Černý, ale trefil jenom břevno. Z následné dorážky našel Švanda jenom boční síť.