konec FK Ústí nad Labem – MFK Chrudim
0:3
(0:0)
Komentuje: Jakub Ticha
 
87
Chrudim právě vstřelila branku! Vzápětí je ovšem PETR JULIŠ hrdinou a do statistik se zapisuje v daleko pozitivnějším duchu. Tentokrát už bylo s průnikovou přihrávkou do riskující ústecké obrany vše v pořádku a chrudimský teenager postupoval od půlící čáry zcela sám na ústeckou branku. Jeho první střelu ještě bravurně zneškodnil Plachý, jenže na dorážku už neměl nárok. Chrudim tak vede 3:0 a definitivně míří k záchraně.
 
63
Chrudim právě vstřelila branku! Otevřená hra nahoru dolu se domácím nevyplácí. Z levé strany předvedl parádní akci FILIP FIRBACHER, který obešel Bohumila Hudce. Ten ho sice napoprvé dokázal zablokovat, jenže na tuto střelu reagoval i Plachý. Míč se odrazil zpět na kopačky chrudimského hráče, který do odkryté klece pohodlně zdvojnásobil chrudimské vedení.
 
53
Chrudim právě vstřelila branku! Hosté se v záchranářské bitvě dostávají do vedení. Přetažený centr z pravé strany, propadl k úplně nehlídanému hráči, no a MARTIN ŠPLÍHAL měl na zadní tyči čas si míč ještě zpracovat, i přes maximální snahu vybíhajícího Plachého ho pak pohodlně poslal do sítě. Domácí ještě reklamovali ofsajd, ale branka platí.