konec 1.FK Příbram – FC Sellier & Bellot Vlašim
2:1
(1:1)
Komentuje: Tomáš Reiner
 
90+2
Příbram právě vstřelila branku!
DENIS HALINSKÝ se stává hrdinou dnešního zápasu, když v nastaveném čase otáčí vývoj zápasu na stranu Příbrami! Vlašim asi padne.
 
88
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim: ze hřiště odchází Abdallah Gning, přichází Adam Toula.
 
87
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Marcel Čermák, přichází Karel Soldát.
 
87
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ondřej Novotný, přichází Emmanuel Antwi.
 
79
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Dominik Gembický, přichází Daniel Procházka.
 
79
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim: ze hřiště odchází Tomáš Zlatohlávek, přichází Martin Douděra.
 
78
V závěru zápasu se začíná přiostřovat a žlutou kartu viděl na hostující straně také střídající John Solomon.
 
77
Tomáš Wágner fauloval v blízkosti středového kruhu, nakonec ale viděl zřejmě kartu za protesty. Stav 1:1.
 
76
Jan Suchan se uvolnil v blízkosti šestnáctky a technickou přízemní střelou poté točil míč ke vzdálenější levé tyči, Martin Melichar byl ale pozorný! Vlašim mohla získat své vedení zpátky.
 
69
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jan Kvída, přichází Jaroslav Tregler.
 
69
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Tomáš Pilík, přichází Pavel Hájek.
 
67
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim: ze hřiště odchází Michal Hošek, přichází Nedžad Zinhasović.
 
67
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim: ze hřiště odchází Tomáš Rigo, přichází John Solomon.
 
61
Jan Kvída odcentroval pod tlakem v blízkosti pravého rohového praporku a míč se snesl ze vzduchu na břevno, během své trajektorie už ale opustil hřiště! Vypadá to na kontroverzní gól.
 
58
Martin Melichar vyběhl z brány, aby míč odkopl, jenže se mu to příliš zdárně nepovedlo a Tomáš Zlatohlávek poté nakopl míč z velké vzdálenosti na bránu! Míč se snesl těsně vedle pravé tyče!
 
56
Martin Melichar pak udělal obrovskou chybu v rozehrávce, jenže dvojice hostů ji nedokázala potrestat a brankář Příbrami vleže stáhl míč rukou pod sebe! Vlašim mohla získat vedení.
 
55
Tomáš Zlatohlávek poslal na vzdálenější pravou tyč z levého křídla krásný přízemní centr a Ondřej Lehoczki z ostrého úhlu napálil brankáře Martina Melichara! Vzrušení bylo ale nakonec zbytečné kvůli útočnému faulu. Hra přerušena.
 
42
Tomáš Pilík dostal přihrávku na ose hřiště a ze střední vzdálenosti napřáhl k pěkné táhlé střele, která těsně minula pravý horní roh brány hostí!
 
37
Ondřej Novotný to přehnal během napadání s důrazem na polovině hřiště a viděl od rozhodčího žlutou kartu.
 
30
Dominik Gembický je hodně aktivní a podruhé v zápase přízemní střelou těsně minul pravou tyč brány! Domácí útočník si navedl míč na osu a pěkně střílel zpoza šestnáctky. Stav stále 1:1.
 
28
Dominik Gembický dostala nádhernou přihrávku za obranu a z pravé strany šestnáctky mohl skórovat, Matyáš Vágner ho ale dokázal po výběhu vychytat! Příbram začíná mít převahu.
 
24
Příbram právě vstřelila branku!
TOMÁŠ PILÍK teď zamířil z penalty přesně do pravého horního rohu brány a stejně jako proti Vyškovu se zachoval jako správný kapitán – 1:1!
 
23
Dominik Gembický byl na levé straně šestnáctky jasně faulován po obrovské chybě vybíhajícího Matyáše Vágnera, který nejprve odkopl míč do ruky protihráče a vzápětí hasil situaci faulem!
 
21
Jan Suchan teď mohl vstřelit gól proti bývalému klubu, když se uvolnil na levé straně šestnáctky k přízemní střele, která byla tečována a mířila ke vzdálenější pravé tyči, Martin Melichar ovšem dokázal míč vyškrábnout! Roh nepřinesl nic.
 
20
Dominik Gembický krásně odcentroval z levého křídla a Ondřej Novotný hlavičkoval v náběhu těsně nad bránu! Další příležitost domácích.
 
18
Dominik Gembický byl na ose hřiště úplně sám a napřáhl k přízemní střele zpoza šestnáctky, která těsně minula pravou tyč, a Matyáš Vágner se jen díval! Příbram teď mohla z ničeho nic vyrovnat.
 
13
Vlašim právě vstřelila branku!
Marek Icha dostal na ose hřiště příliš mnoho volného prostoru a diagonální přihrávkou oslovil na levé straně vápna TOMÁŠE ZLATOHLÁVKA, který pak přízemní střelou z úhlu zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Asistence: Marek Icha.
 
7
Tomáš Pilík rozehrál na pravé straně standardní situaci a do šestnáctky poslal nádherný centr, do kterého se krásně položil Tomáš Wágner, na vzdálenější levé tyči ale poslal míč těsně mimo!