konec FK Viagem Příbram – FC Sellier & Bellot Vlašim
2:1
(1:1)
Komentuje: Tomáš Reiner
 
Tomáš Pilík v prvním poločase odpověděl z penalty na úvodní gól Tomáše Zlatohlávka z úvodu zápasu a v nastaveném čase pak dokonal senzační obrat Denis Halinský. Příbram měla v prvním poločase obrovské množství příležitostí, a i když Martin Melichar udělal po přestávce dvě chyby v rozehrávce, překvapivé vítězství domácího týmu je zasloužené. Vlašim toho příliš mnoho nepředvedla, a pokud mohla udeřit, tak jen po chybách domácích. Konečný výsledek duelu. Příbram 2 Vlašim 1.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+2
Příbram právě vstřelila branku!
DENIS HALINSKÝ se stává hrdinou dnešního zápasu, když v nastaveném čase otáčí vývoj zápasu na stranu Příbrami! Vlašim asi padne.
 
90+1
Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 3 minuty.
 
89
Těsně před vystřídáním na obou stranách se hosté z poloviny hřiště řítili tři na jednoho, jenže akci nedokázali dotáhnout a Abdallah Gning nepřesně odcentroval. Jeho přízemní centr lapil domácí brankář Martin Melichar.
 
88
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim: ze hřiště odchází Abdallah Gning, přichází Adam Toula.
 
87
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Marcel Čermák, přichází Karel Soldát.
 
87
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ondřej Novotný, přichází Emmanuel Antwi.
 
82
Vlašim se dostala dvakrát do náznaku šance na levé straně šestnáctky, ani jednou se ale ke střele nedostala a přízemní centr z ostrého úhlu lapil Martin Melichar.
 
79
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Dominik Gembický, přichází Daniel Procházka.
 
79
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim: ze hřiště odchází Tomáš Zlatohlávek, přichází Martin Douděra.
 
78
V závěru zápasu se začíná přiostřovat a žlutou kartu viděl na hostující straně také střídající John Solomon.
 
77
Tomáš Wágner fauloval v blízkosti středového kruhu, nakonec ale viděl zřejmě kartu za protesty. Stav 1:1.
 
76
Jan Suchan se uvolnil v blízkosti šestnáctky a technickou přízemní střelou poté točil míč ke vzdálenější levé tyči, Martin Melichar byl ale pozorný! Vlašim mohla získat své vedení zpátky.
 
75
Daniel Fišl chyboval v rozehrávce a domácí měli obrovské štěstí, že situaci poté dokázali zachránit.
 
73
Ondřej Lehoczki vzápětí vyrážel na pravém křídle do útoku a před zraky obou střídaček byl faulován.
 
72
Dominik Gembický se málem řítil po přihrávce Pavla Hájka z poloviny hřiště sám na bránu, Ondřej Lehoczki ho ale dokázal doběhnout a ve skluzu míč odvrátit.
 
71
Jan Suchan málem vysunul krásnou kolmou přihrávkou Abdallaha Gninga, jeden z hráčů Příbrami ale jeho pas zastavil skluzem, který přišel v pravou chvíli. Stále 1:1.
 
69
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jan Kvída, přichází Jaroslav Tregler.
 
69
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Tomáš Pilík, přichází Pavel Hájek.
 
67
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim: ze hřiště odchází Michal Hošek, přichází Nedžad Zinhasović.
 
67
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim: ze hřiště odchází Tomáš Rigo, přichází John Solomon.
 
64
Jan Suchan posílal na pravém křídle přízemní kolmou přihrávku do území nikoho, ale Tomáš Pilík ho stínoval a od zkušeného hráče Příbrami se míč odrazil na aut.
 
63
Příbramský brankář udělal chyby v rozehrávce a Příbram poté mohla skórovat po kuriózním centru. Uvidíme, čeho se ještě v dnešním zápase dočkáme. Skóre 1:1.
 
61
Jan Kvída odcentroval pod tlakem v blízkosti pravého rohového praporku a míč se snesl ze vzduchu na břevno, během své trajektorie už ale opustil hřiště! Vypadá to na kontroverzní gól.
 
60
Domácí brankář udělal v rychlém sledu dvě velké chyby a teď předvedl další riskantní rozehrávku, Marek Icha toho nedokázal využít a nepřesně přihrál. Stav je 1:1.
 
58
Martin Melichar vyběhl z brány, aby míč odkopl, jenže se mu to příliš zdárně nepovedlo a Tomáš Zlatohlávek poté nakopl míč z velké vzdálenosti na bránu! Míč se snesl těsně vedle pravé tyče!
 
56
Martin Melichar pak udělal obrovskou chybu v rozehrávce, jenže dvojice hostů ji nedokázala potrestat a brankář Příbrami vleže stáhl míč rukou pod sebe! Vlašim mohla získat vedení.
 
55
Tomáš Zlatohlávek poslal na vzdálenější pravou tyč z levého křídla krásný přízemní centr a Ondřej Lehoczki z ostrého úhlu napálil brankáře Martina Melichara! Vzrušení bylo ale nakonec zbytečné kvůli útočnému faulu. Hra přerušena.
 
54
Hra je z obou stran hodně neurovnaná a stejně jako v úvodu zápasu marně čekáme na nějakou slibnou šanci.
 
49
Vlašim odpověděla vysokým centrem od střídaček, pro který si bez problému došel Martin Melichar. Domácí brankář neměl v prvním poločase příliš mnoho práce.
 
48
Marcel Čermák poslal do šestnáctky z pravé strany přízemní centr a vypadalo to, že se jeden z jeho spoluhráčů dostane na přední tyči do zakončení.
 
47
Příbram vstupuje do druhého poločasu střetnutí za nerozhodného stavu a otázkou je, zda se jí skóre proti favoritovi zápasu podaří otočit. V prvním byla lepší.
 
46
Začal druhý poločas.
 
Druhý poločas začne přibližně v 18:02.
 
Příbram vstoupila do utkání dobře a Tomáš Wágner zakončoval ve skluzu těsně mimo. Poté ale přišla jediná šance Vlašimi a po necelé čtvrthodině byla využita, když se prosadil Tomáš Zlatohlávek. Inkasovaný gól ale klub z hornického města nakopl a vytvářel si jednu slibnou příležitost za druhou, z nichž jedna přinesla vyrovnání. Předcházel jí ovšem špatný odkop Matyáše Vágnera a poté faul. Penaltu proměnil Tomáš Pilík. Skóre po prvním poločase duelu. Příbram 1 Vlašim 1.
 
45
První poločas skončil.
 
45
Rohový kop byl rozehrán nakrátko, hosté se ale na pravé straně šestnáctky do zakončení nedostali a následný zpětný centr z úhlu se nepovedl. Odkop.
 
44
Jan Suchan rozehrál na pravé straně hřiště standardní situaci a jeho centr byl na přední tyči odvrácen na roh.
 
43
Blíží se konec poločasu a Příbram sice inkasovala první, jenže gól byl pro ni velkým budíkem a od té doby si vytváří jednu šanci za druhou. Jedna přinesla gól.
 
42
Tomáš Pilík dostal přihrávku na ose hřiště a ze střední vzdálenosti napřáhl k pěkné táhlé střele, která těsně minula pravý horní roh brány hostí!
 
40
Dlouho se nic nedělalo, Jan Suchan se to ale rozhodl vzít na pravém křídle na sebe a pokusil se protihráči nasadit jesličky, ve svém snažení pak ovšem neuspěl.
 
37
Ondřej Novotný to přehnal během napadání s důrazem na polovině hřiště a viděl od rozhodčího žlutou kartu.
 
34
Vlašim poslala na vzdálenější levou tyč pěkný centr a Martin Melichar měl mírné potíže s tím, aby ho stáhl ze vzduchu. Je to ale jedno, protože poté se pískal faul.
 
33
Abdallah Gning se snažil odcentrovat z pravé strany, jeho přízemní centr byl ale sražený na rohový kop.
 
30
Dominik Gembický je hodně aktivní a podruhé v zápase přízemní střelou těsně minul pravou tyč brány! Domácí útočník si navedl míč na osu a pěkně střílel zpoza šestnáctky. Stav stále 1:1.
 
29
Abdallah Gning se pokoušel něco vymyslet na levé straně šestnáctky, jenže na rozdíl od domácích se ocitl v ofsajdu a jeho zakončení už bylo zcela zbytečné.
 
28
Dominik Gembický dostala nádhernou přihrávku za obranu a z pravé strany šestnáctky mohl skórovat, Matyáš Vágner ho ale dokázal po výběhu vychytat! Příbram začíná mít převahu.
 
26
Tomáš Wágner se mohl řítit sám na bránu, jenže byl stíněn a rozhodl se pro zpětnou přihrávku na Dominika Gembického, který se poté snažil uvolnit. Rohový kop.
 
24
Příbram právě vstřelila branku!
TOMÁŠ PILÍK teď zamířil z penalty přesně do pravého horního rohu brány a stejně jako proti Vyškovu se zachoval jako správný kapitán – 1:1!
 
23
Dominik Gembický byl na levé straně šestnáctky jasně faulován po obrovské chybě vybíhajícího Matyáše Vágnera, který nejprve odkopl míč do ruky protihráče a vzápětí hasil situaci faulem!
 
21
Jan Suchan teď mohl vstřelit gól proti bývalému klubu, když se uvolnil na levé straně šestnáctky k přízemní střele, která byla tečována a mířila ke vzdálenější pravé tyči, Martin Melichar ovšem dokázal míč vyškrábnout! Roh nepřinesl nic.
 
20
Dominik Gembický krásně odcentroval z levého křídla a Ondřej Novotný hlavičkoval v náběhu těsně nad bránu! Další příležitost domácích.
 
19
Jeden z fotbalistů Příbrami sice na pravém křídle doběhl kolmou přihrávku, jeho centr už byl poté ale zbytečný, protože hlavní rozhodčí odmával ofsajd. Hra přerušena.
 
18
Dominik Gembický byl na ose hřiště úplně sám a napřáhl k přízemní střele zpoza šestnáctky, která těsně minula pravou tyč, a Matyáš Vágner se jen díval! Příbram teď mohla z ničeho nic vyrovnat.
 
15
Jakub Křišťan a Jan Suchan se postavili na pravé straně hřiště k rozehrání standardní situace a po neshodě se málem srazili. Rozehrávka nakrátko poté nic nepřinesla.
 
13
Vlašim právě vstřelila branku!
Marek Icha dostal na ose hřiště příliš mnoho volného prostoru a diagonální přihrávkou oslovil na levé straně vápna TOMÁŠE ZLATOHLÁVKA, který pak přízemní střelou z úhlu zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Asistence: Marek Icha.
 
10
Marek Icha hledal kolmou přihrávkou do šestnáctky z pravé strany nabíhajícího Jakuba Křišťana, toho ale dobře pokryl Marcel Čermák a vybojoval odkop.
 
9
Abdallah Gning se snaží nabíhat za obranu a říkat si pohybem o kolmou přihrávku, nyní se k němu míč dostal, jenže v souboji s protihráčem poté fauloval.
 
8
Vlašim se ocitla pod tlakem a rozehrávka se jí vůbec nepovedla. Příbram dostala dárek v podobě autového vhazování, také ona ale poté chybovala míč odevzdala.
 
7
Tomáš Pilík rozehrál na pravé straně standardní situaci a do šestnáctky poslal nádherný centr, do kterého se krásně položil Tomáš Wágner, na vzdálenější levé tyči ale poslal míč těsně mimo!
 
6
Ze zápasu oběhlo úvodních pět minut a zatím čekáme na první šanci. Oba týmy se oťukávají a hra se zatím odehrává mezi oběmi šestnáctkami. Bez branek.
 
2
Domácí poslali dopředu dlouhý a vysoký pas, na který si nabíhal Tomáš Wágner. U míče byl ale jako první Matyáš Vágner a po stažení míče byl faulován. Domácí aktivní.
 
1
Tomáš Wágner právě obstaral výkop zápasu a střetnutí mezi Příbramí a Vlašimí bylo zahájeno. Favoritem jsou pochopitelně hosté, otázkou je, jestli svou roli potvrdí.
 
1
Utkání právě začalo.
 
Úvodní sestavy:

1.FK Příbram: Melichar – Kvída, Halinský, Fišl, Vilotić – T. Pilík (C), M. Čermák, Gembický, Petrák – Novotný, Wágner.
Náhradníci: Smrkovský – Vávra, D. Procházka, Tregler, Hájek, Soldát, E. Antwi.
Trenér: Marek Nikl

FC Sellier & Bellot Vlašim: Vágner – Lehoczki, Broukal, Křišťan, Zlatohlávek – Rigo, Icha, Suchan, P. Breda (C) – Hošek, Gning.
Náhradníci: Řehák – Solomon, Toula, Kneifel, Krunert, Zinhasović, M. Douděra.
Trenér: Martin Hyský

Rozhodčí: Zbyněk Proske. Asistenti: Radek Kotík, Václav Ježek.
 
FC Sellier & Bellot Vlašim

Vlašim po sérii pěti výher v řadě prohrála v Prostějově a po návratu domů si rozdělila body s Spartou B. Hosté jsou sice trošku z formy, stále ale bojují o postup do nejvyšší české soutěže a nachází se na fantastickém druhém místě. Na vedoucí Brno už ovšem ztrácí čtrnáct bodů a hlavním cílem Vlašimi je tak postup do baráže.
 
1.FK Příbram

Fotbalisté FK Příbrami se vydali po sérii dvou domácích zápasů v řadě ven a z Vyškova si odvezli cenné tři body po hubeném vítězství, o kterém rozhodl po hodině hry z penalty Tomáš Pilík. Vyškov prohrál po sérii tří výher za sebou a navíc přišel o svého nejlepšího střelce Ondřeje Vintra vinou zranění. Příbram si polepšila a je dvanáctá.
 
Příbram vyhrála dvě z posledních tří ligových utkání a vypadá to na lepší zítřky, už v sobotu odpoledne ji ale čeká náročný duel proti Vlašimi. Hosté se nachází na druhém místě tabulky a usilují o postup do nejvyšší české soutěže, o čemž si tým z hornického města může nechat v současném rozpoložení zdát. Vyhraje Vlašim?
 
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.