konec FK Viagem Příbram – FK Ústí nad Labem
2:0
(1:0)
Komentuje: Tomáš Reiner
 
90+3
Tomáš Wágner hlavičkoval po pěkném centru z levé strany přesně k pravé tyči, Jan Plachý ho ale senzačně v závěru dnešního utkání vychytal!
 
85
Karel Soldát předvedl hodně ostrý skluz, hosté ale dostali výhodu a ze střední vzdálenosti vystřelil na ose hřiště Filip Gedeon. Martin Melichar poté snadno zasáhl a domácí Karel Soldát dodatečně dostal žlutou kartu.
 
84
Žlutou kartu dostává Ladislav Krobot (FK Ústí nad Labem).
 
82
Střídající Emmanuel Antwi mohl zvýšit na 3:0, když si na pravé straně šestnáctky naběhl na krásný pas za obranu, Jan Plachý se ale přehodit nenechal! Nádherná akce z produkce domácích.
 
80
Po rohovém kopu Příbrami vznikl v hostující obraně velký zmatek a střídající Karel Soldát mířil ze značky pokutového kopu vysoko nad!
 
71
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Daniel Procházka, přichází Emmanuel Antwi.
 
71
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Tomáš Pilík, přichází Pavel Hájek.
 
70
Příbram právě vstřelila branku!
Dominik Gembický pěkně pronikl z levé strany do šestnáctky a poté naservíroval na hranici malého pokutového území zpětnou přihrávku TOMÁŠOVI WÁGNEROVI, který se nemohl mýlit a z blízkosti po zemi zamířil do prázdné brány! Branka až do kuchyně. Stav 2:0. Asistence: Dominik Gembický.
 
67
Josef Švanda to udělal na pravém křídle hodně chytře, protože si všiml, že je domácí brankář více z brány a úmyslně se ho pokusil překonat dlouhým nákopem, který se snášel pod břevno, Martin Melichar ale předvedl volejbalový zákrok a po jeho plácnutí do míče mu pomohl obránce!
 
66
Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Jakub Emmer, přichází Lorenzo Gonzalez.
 
60
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Stanislav Vávra, přichází Dominik Gembický.
 
60
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ondřej Novotný, přichází Karel Soldát.
 
56
Vojtěch Čítek předvedl uvnitř vlastní šestnáctky pěkný skluz a odvrátil míč na rohový kop, po kterém domácí Denis Halinský hlavičkoval nad!
 
53
Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Adam Čičovský, přichází Ilja Tymošenko.
 
46
Adam Čičovský fauloval ve středovém kruhu a za ostrý faul viděl od rozhodčího Pavla Orla žlutou kartu.
 
41
Mychajlo Kabancov fauloval zbytečně ostře na útočné polovině svého týmu a od rozhodčího viděl kartu.
 
37
Tomáš Wágner byl hodně blízko prvního gólu v letošní sezóně, když si naběhl uprostřed šestnáctky na skvostný centr z pravé strany a hlavičkoval těsně nad! Domácí jsou teď na koni.
 
33
Ondřej Novotný měl nyní obrovskou šanci po přízemním centru z levé strany hřiště, když se ocitl před bránou úplně sám, z blízkosti ale napálil Jana Plachého, který dokázal míč na brankové čáře zastavit! Mohlo to být o dva góly!
 
32
Tomáš Wágner skončil na levé straně šestnáctky na trávníku, penalta se ale nepískala a Stefan Vilotić naopak viděl žlutou kartu za nemístné protesty.
 
28
Příbram právě vstřelila branku!
Stanislav Vávra na ose hřiště potáhl míč a natáhl na sebe snad pět hráčů, čehož po jeho diagonální přihrávce využil STEFAN VILOTIĆ, když prudkou střelou z levé strany šestnáctky zamířil k přední tyči! 1:0 pro Příbram. Asistence: Stanislav Vávra.
 
13
Stefan Vilotić si naběhl na vzdálenější levé tyči na krásný přetažený centr z pravé strany a jeho hlavička minula vzdálenější pravou tyč brány!