konec FC Zbrojovka Brno – 1. SK Prostějov
4:1
(2:0)
Komentuje: Daniel Kinc
 
90+1
Brno právě vstřelilo branku!
Domácí v závěru definitivně pojišťují svou výhru. Po centru Moravce se Nemrava vůbec nedomluvil se svými beky a jeden z nich míč hlavou odvrátil. JAKUB ŘEZNÍČEK ale vysoký míč dobře stopoval a poté se osamocen opřel do nádherných nůžek, kterými nasměroval míč do branky a zaznamenal svůj 11. gól v této sezóně F:NL – 4:1.
 
90
Nastavují se tři minuty.
 
80
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jan Štěrba, přichází Lukáš Endl.
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jiří Texl, přichází Adrián Čermák.
 
72
Hostující Píchal zatím v soubojích hraje jako smyslu zbavený, tentokrát naprosto zbytečně trefil skluzem na stojnou nohu brankáře Berkovce a už zaslouženě uviděl žlutou kartu.
 
70
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Filip Blecha, přichází Jakub Nečas.
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jakub Přichystal, přichází Ota Kohoutek.
 
66
Kušej v souboji s Hlavicou před vápnem přifilmoval svůj pád, rozhodčí mu udělal žlutou kartu.
 
64
Střídání v týmu 1. SK Prostějov: ze hřiště odchází Jakub Kopřiva, přichází David Píchal.
 
62
Ševčík vysunul Řezníčka, který ještě uvolnil za obranu do velké šance Hladík, ten levačkou nepropálil Nemravu mezi nohy!
 
60
Střídání v týmu 1. SK Prostějov: ze hřiště odchází Lubomír Machynek, přichází Michael Hönig.
 
57
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Adam Fousek, přichází Jan Hladík.
 
50
Brno právě vstřelilo branku!
Domácí vedou znovu o dvě branky, Prostějovští se ze snížení neradovali ani minutu. Zprava centroval Ševčíkem a jeho pobídku protečkoval Blecha na úplně volného JAKUBA PŘICHYSTALA, který se znovu nerozpakoval a z voleje napálil míč mimo dosah Nemravy na bližší tyč – 3:1.
 
48
Prostějov právě vstřelil branku!
Hosté snižují a je zaděláno na drama. Prostějov rozehrál rohový kop nakrátko, přes Jiráčka a Kušeje se dostal míč na JANA KOUDELKU. Ten si míč navedl blíže ose hřiště a poté ukázkově zakroutil svou střelu do protější šibenice. Berkovec se za famózní ranou pouze ohlédl – 2:1.
 
44
Na opačné straně Řezníček zpracoval míč a uvolnil Ševčíka, ten zpoza vápna vypálil tvrdě levačkou, leč těsně nad břevno.
 
37
Brno právě vstřelilo branku!
Zatímco hosté svoje šance spalují, domácí nemilosrdně trestají každou chybu. V pokračování útočné akce Brna sebral míč Hrabina a jeho přetažený centr si našel JAKUB PŘICHYSTAL. Ten si jej zpracoval na prsa a poté vyslal prudkou ránu z voleje mimo dosah Nemravy na přední tyč – 2:0.
 
35
Kopřiva ostrým šlapákem zajel do Blechy a první žlutá karta je na světě.
 
35
Domácí vybojovali kousek za půlkou přímý kop a předvedli krásný signál. Ševčíkův centr našel za obranou Řezníčka, ten ve skluzu zakončoval špičkou kopačky do rukavic Nemravy.
 
31
Tutovka Prostějova! Koudelka obešel soupeře a přenesl hru doprava na spoluhráče, který v šestnáctce sklepl míč na Bartolomea, ale jeho ránu ve stoprocentní šanci směřující pod břevno vytáhl Berkovec nad branku.
 
29
Brno právě vstřelilo branku!
Favorit utkání se dostává do vedení. Ve středu hřiště po dobré práci Fouska sebral míč Přichystal a vyslal ukázkovou kolmicí za obranu kolem tří hráčů MICHALA ŠEVČÍKA. Ten si pravačkou sklepl míč a levačkou zakončil po zemi mezi nohy Nemravy – 1:0.
 
16
A byla tu první velká šance! Po dlouhém nákopu Barotolemu tělem odstavil Hlavicu a pokračoval do vápna, vypálil prudce kolem Hrabiny, avšak Berkovec dokázal jeho tvrdý pokus vyrazit.
 
9
Po autu a propadnutém míči byl v dobré střelecké pozici Urbanec, tomu však do rány na poslední chvíli skočil obránce. Následně Kušej skvěle našel před brankou osamoceného Bartolomea, ten ale ve velké šanci mířil hlavou nad a vzápětí byl máván i jeho ofsajd. Vzrušení tak bylo zbytečné...