konec FC Zbrojovka Brno – 1. SK Prostějov
4:1
(2:0)
Komentuje: Daniel Kinc
 
90+1
Brno právě vstřelilo branku!
Domácí v závěru definitivně pojišťují svou výhru. Po centru Moravce se Nemrava vůbec nedomluvil se svými beky a jeden z nich míč hlavou odvrátil. JAKUB ŘEZNÍČEK ale vysoký míč dobře stopoval a poté se osamocen opřel do nádherných nůžek, kterými nasměroval míč do branky a zaznamenal svůj 11. gól v této sezóně F:NL – 4:1.
 
50
Brno právě vstřelilo branku!
Domácí vedou znovu o dvě branky, Prostějovští se ze snížení neradovali ani minutu. Zprava centroval Ševčíkem a jeho pobídku protečkoval Blecha na úplně volného JAKUBA PŘICHYSTALA, který se znovu nerozpakoval a z voleje napálil míč mimo dosah Nemravy na bližší tyč – 3:1.
 
48
Prostějov právě vstřelil branku!
Hosté snižují a je zaděláno na drama. Prostějov rozehrál rohový kop nakrátko, přes Jiráčka a Kušeje se dostal míč na JANA KOUDELKU. Ten si míč navedl blíže ose hřiště a poté ukázkově zakroutil svou střelu do protější šibenice. Berkovec se za famózní ranou pouze ohlédl – 2:1.
 
37
Brno právě vstřelilo branku!
Zatímco hosté svoje šance spalují, domácí nemilosrdně trestají každou chybu. V pokračování útočné akce Brna sebral míč Hrabina a jeho přetažený centr si našel JAKUB PŘICHYSTAL. Ten si jej zpracoval na prsa a poté vyslal prudkou ránu z voleje mimo dosah Nemravy na přední tyč – 2:0.
 
29
Brno právě vstřelilo branku!
Favorit utkání se dostává do vedení. Ve středu hřiště po dobré práci Fouska sebral míč Přichystal a vyslal ukázkovou kolmicí za obranu kolem tří hráčů MICHALA ŠEVČÍKA. Ten si pravačkou sklepl míč a levačkou zakončil po zemi mezi nohy Nemravy – 1:0.