po prodl. FC Hradec Králové – Bohemians Praha 1905
2:1
(0:1)
Komentuje: Petr Šatalík
 
120
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Rybička, přichází Čech.
 
115
Východočeši nyní šli do přečíslení čtyři na dva, celou situaci ale zbrzdili a rána Vlkanovy nakonec Valešovi moc starostí nenadělala! Následně byl Prekop sestřelen zezadu dobíhajícím hráčem, vypadá to však, že ale bude v pořádku.
 
114
Znovu hraje Jan Mejdr, jenž nyní šikvoně kombinuje s Radou a Prekopem. Jakub Rada si nakonec z pravé strany navedl míč do velkého vápna a vystřelil na přední tyč. Nepříliš prudký projektil však chytá Roman Valeš.
 
107
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Vondra, přichází Novák.
 
106
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Tentokrát už je to určitě DANIEL VAŠULÍN, Votroci dávají gól a otáčí zápas na svou stranu! Vytáhlý forvard Votroků sice hned v úvodu neobešel tři soupeře, když si je obhazoval krátce po startu druhé půle nastavení šikovnou kličkou, po níž však nedokázal vystřelit.
Následně však přišel kvalitní vysoký centr z levé krajní čáry od Adama Vlkanovy a útočník Hradce trefil míč ideální hlavičkou přesně k zadní tyči, Roman Valeš se natahoval zcela marně, tady byl naprosto bez šance! Východočeši vedou 2:1! Asistence: Adam Vlkanova.
 
102
Východočeši se po pravé straně dostali k šanci a Jakub Rada pálil z hranice velkého vápna na zadní tyč, kterou poměrně těsně minul!
 
99
Rada centroval od levého praporku na zadní tyč, tam se však nikdo do zakončení nedostal. O chvilku později však zkušený záložník centroval znovu a Rybičkova hlavička na penaltě nešla daleko od zařízení Klokanů!
 
91
Ihned po začátku prodloužení měla obrovskou šanci Bohemka, Bartek pálil z hranice velkého vápna, jenže klec soupeře přestřelil!
 
90+5
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Nemožné se stalo skutkem, je to gól! Hradec vyrovnává v poslední možné chvíli a posílá duel do prodloužení! Skvělou práci odvedl na pravé straně Mejdr, jenž obdržel míč z chumlu před šestnáctkou soupeře. Následně parádně nacentroval na zadní tyč, kde balon neudržel brankář Valeš, mičuda se následně dostala na kopačku ERIKA PREKOPA, jenž z bezprostřední blízkosti napálil míč do sítě Bohemians a srovnává na 1:1!
 
90+3
Klíma se krásně uvolnil na pravé lajně, kde šikovně přešel kličkou jednoho soupeře a nacentroval někam na penaltu, kde Adam Vlkanova hlavičkoval jen těsně za zadní tyč svatyně Bohemians!
 
90+3
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Hronek, přichází Bartek.
 
86
Žlutou kartou je potrestán Vondra, bohužel teď přesně nemohu posoudit za co, snad za průtahy s rozehrávkou.
 
82
A ještě jedna šance Daniela Vašulína! Ten dostal z rohového kopu balon k přední tyči, jenže svou hlavičkou nedokázal trefit zařízení Bohemky!
 
82
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Květ, přichází Koubek.
 
81
Nakonec přece jen přišla jakási šance, Rybička posunul míč na Vlkanovu, jenž centroval z levého křídla, Vašulín ale nepřetlačil Vondru a Valeš odražený míč dokázal vyrazit tak, že ho obránci Klokanů srazili na rohový kop.
 
79
Klokani vhazují na vlastní polovině hrací plochy, Vondra vysokým míčem posílá balon Květovi, který nacentroval na vzdálenější tyč, kde se k hlavičce dostal asi Petr Hronek, jehož pokus však chytá Vízek do koše.
 
76
Mejdr s Prekopem parádně zakombinovali na pravé straně a první jmenovaný nakonec vyslal dobrý centr na přední tyč, sražená rána Vašulína končí na rohovém kopu.
 
72
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Novotný, přichází Prekop.
 
72
Keita u vápna Hradce hodně důrazně dostoupil Krále, kterému dupl na nohu. Za to uvidí od sudího Klímy kartonek barvy žluté.
 
67
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Beran, přichází Krch.
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Puškáč, přichází Keita.
 
61
Nyní velice šikovná akce Petra Rybičky na levé straně. Z koncové lajny přihrál zpět na malé vápno Vašulínovi, ten však asi nevěřil tomu, že k němu může míč projít, protože mu následně jen prošel mezi nohama. Velká škoda pro Votroky.
 
55
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Kubala, přichází Rybička.
 
50
A mohlo to být 2:0! Centr z pravé strany si našel hlavu snad Davida Puškáče, který svůj pokus z rohu malého vápna nasměroval přímo do břevna svatyně Votroků!
 
46
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Soukeník, přichází Rada.
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Harazim, přichází Mejdr.
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Petrák, přichází Jindřišek.
 
20
Další faul Hradce, Bohemka bude zahrávat standardní situaci na levém křídle. Centr na velké vápno nebyl vůbec špatný, odražený míč se dostal k Beranovi a ten střelou zpoza šestnáctky řádně protáhl Vízka!
 
14
Filip Kubala se nyní hezky protáhl po levém křídle a ve vápně pálil k zadní tyči, Roman Valeš však jeho ránu šikovně vyrazil tak, aby ji žádný z jeho spoluhráčů nedorazil do sítě za jeho zády! Důležitý zákrok brankáře Bohemians!
 
13
Hodně důrazný byl nyní v hlavičkovém souboji Jakub Kučera, který povalil Romana Květa na zem, za což od sudího Klímy vidí první žlutou kartu utkání.
 
11
Bohemians právě vstřelili branku!
Nyní ale Pražané zatlačili na svého soupeře a jdou do vedení! Beran dostal míč před vápno Hradce a z jeho hranice vyslal přízemní projektil, který Vízek vyrazil jen před sebe, balon udržet nedokázal. DAVID PUŠKÁČ byl následně v malém čtverci nejdůraznější a z bezprostřední blízkosti dotlačil míč do sítě Východočechů, Klokani otevírají střelecký účet zápasu a vedou 1:0!
 
3
Votroci získali standardní situaci na středu hřiště, Vlkanova ji rychle rozehrál. O chvilku později přihrál Leiblovi, jenž poslal zajímavý centr do vápna a hlavička Vašulína nemířila zase tak daleko od zadní tyče svatyně Valeše!