po prodl. FC Hradec Králové – Bohemians Praha 1905
2:1
(0:1)
Komentuje: Petr Šatalík
 
106
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Tentokrát už je to určitě DANIEL VAŠULÍN, Votroci dávají gól a otáčí zápas na svou stranu! Vytáhlý forvard Votroků sice hned v úvodu neobešel tři soupeře, když si je obhazoval krátce po startu druhé půle nastavení šikovnou kličkou, po níž však nedokázal vystřelit.
Následně však přišel kvalitní vysoký centr z levé krajní čáry od Adama Vlkanovy a útočník Hradce trefil míč ideální hlavičkou přesně k zadní tyči, Roman Valeš se natahoval zcela marně, tady byl naprosto bez šance! Východočeši vedou 2:1! Asistence: Adam Vlkanova.
 
90+5
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Nemožné se stalo skutkem, je to gól! Hradec vyrovnává v poslední možné chvíli a posílá duel do prodloužení! Skvělou práci odvedl na pravé straně Mejdr, jenž obdržel míč z chumlu před šestnáctkou soupeře. Následně parádně nacentroval na zadní tyč, kde balon neudržel brankář Valeš, mičuda se následně dostala na kopačku ERIKA PREKOPA, jenž z bezprostřední blízkosti napálil míč do sítě Bohemians a srovnává na 1:1!
 
11
Bohemians právě vstřelili branku!
Nyní ale Pražané zatlačili na svého soupeře a jdou do vedení! Beran dostal míč před vápno Hradce a z jeho hranice vyslal přízemní projektil, který Vízek vyrazil jen před sebe, balon udržet nedokázal. DAVID PUŠKÁČ byl následně v malém čtverci nejdůraznější a z bezprostřední blízkosti dotlačil míč do sítě Východočechů, Klokani otevírají střelecký účet zápasu a vedou 1:0!