konec MFK Vyškov – MFK Chrudim
4:1
(2:0)
Komentuje: Daniel Kinc
 
90+1
Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází David Jambor, přichází Daouda Amadou.
Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Patrik Slaměna, přichází David Kameník.
 
88
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Ondřej Kesner, přichází David Vácha.
 
86
V dalším rychlém brejku Chrudimi uvolnil Šplíchal centrem Látala, ale ten opět zblízka v tutovce selhal a poslal míč nad. Pomezní dodatečně odpískal ofsajd, takže by gólová radost byla zbytečná.
 
84
Sokol z levé strany vyslal na první pohled nenápadný centr, který ale domácí naprosto podcenili a míč tak propadl k úplně volnému Látalovi. Ten už nestihl zareagovat a vůbec nezakončil.
 
78
Obrana domácích zaspala a centr Bredy přilétl na zadní tyč k Látalovi, který zblízka rozvlnil síť, ale byl v těsném ofsajdu.
 
75
Mohlo být opět sníženo! Centr z pravé strany proletěl vápnem na zadní tyč k Sokolovi, který zakončoval ze vzduchu kolenem a trefil břevno!
 
74
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Petr Rybička, přichází David Látal.
 
73
Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Pavel Simr, přichází Martin Macej.
 
66
Velká šance domácích! Simr šel z ničeho nic sám na branku, ale pod tlakem obránce nezakončil. Otočil se s míčem před brankářem a ještě vybídl Jambora, ale jeho pokus vykopl kousek před čárou skvěle postavený Tkadlec.
 
61
Chrudim právě vstřelila branku!
Hosté snižují! Po nenápadné akci na levé straně se uvolnil k centru Kesner, který posadil míč přesná na hlavu PETRA JULIŠE a ten zblízka zakončil koníčkem pod břevno do protipohybu Spurného – 4:1.
 
60
Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Michal Klesa, přichází Lukáš Lahodný.
 
57
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Roman Čáp, přichází Petr Juliš.
 
52
MFK Vyškov právě vstřelil branku!
Tohle už zavání debaklem. Centr z pravé strany od Klesy byl přetažený, ale míč ještě udržel v šestnáctce Vintr. Ten ke dvěma gólům už přidal také dvě asistence, když míč poslal přesně nabíhajícímu DAVIDU JAMBOROVI a ten z jedničky pověsil balón nekompromisně do šibenice – 4:0.
 
48
MFK Vyškov právě vstřelil branku!
A je to o tři góly, brejk domácím vyšel skvěle. Míč vytáhl Jambor, který poslal kolmici Vintrovi. Tomu sice přihrávka nevyšla podle představ, pomalý pas však všichni hosté přeběhli a na PATRIKA SLAMĚNU tak zívala prázdná branka, do které se pohodlně trefil.
 
46
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Jakub Šípek, přichází David Breda.
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází David Surmaj, přichází Martin Šplíchal.
 
42
MFK Vyškov právě vstřelil branku!
Domácí trestají každou chybu soupeře a rázem je to o dvě branky. Slaměna sice nezpracoval přihrávku, ale míč dokázal ze vzduchu hlavou posunout přímo na volného ONDŘEJE VINTRA, který z velmi podobné pozice jako při první brance trefil mimo dosah Mikulce. Tentokrát na přední tyč – 2:0.
 
34
Jambor ve středu hřiště přehnal razanci v souboji s Čápem a po faulu uviděl žlutou kartu.
 
30
Pavel Sokol poslal z velké dálky ne příliš prudkou ránou po zemi, ale Spurnému míč vypadl a měl co dělat, aby jej pokryl přes dobíhajícím soupeřem.
 
4
MFK Vyškov právě vstřelil branku!
Domácí se brzy ujímají vedení! Jednoduchou akci rozjel kapitán Klesá, který kolmicí uvolnil na levé straně vápna ONDŘEJE VINTRA a ten zakončil pohotovou přízemní ranou na zadní tyč mimo dosah Mikulce – 1:0.