konec MFK Vyškov – MFK Chrudim
4:1
(2:0)
Komentuje: Daniel Kinc
 
61
Chrudim právě vstřelila branku!
Hosté snižují! Po nenápadné akci na levé straně se uvolnil k centru Kesner, který posadil míč přesná na hlavu PETRA JULIŠE a ten zblízka zakončil koníčkem pod břevno do protipohybu Spurného – 4:1.
 
52
MFK Vyškov právě vstřelil branku!
Tohle už zavání debaklem. Centr z pravé strany od Klesy byl přetažený, ale míč ještě udržel v šestnáctce Vintr. Ten ke dvěma gólům už přidal také dvě asistence, když míč poslal přesně nabíhajícímu DAVIDU JAMBOROVI a ten z jedničky pověsil balón nekompromisně do šibenice – 4:0.
 
48
MFK Vyškov právě vstřelil branku!
A je to o tři góly, brejk domácím vyšel skvěle. Míč vytáhl Jambor, který poslal kolmici Vintrovi. Tomu sice přihrávka nevyšla podle představ, pomalý pas však všichni hosté přeběhli a na PATRIKA SLAMĚNU tak zívala prázdná branka, do které se pohodlně trefil.
 
42
MFK Vyškov právě vstřelil branku!
Domácí trestají každou chybu soupeře a rázem je to o dvě branky. Slaměna sice nezpracoval přihrávku, ale míč dokázal ze vzduchu hlavou posunout přímo na volného ONDŘEJE VINTRA, který z velmi podobné pozice jako při první brance trefil mimo dosah Mikulce. Tentokrát na přední tyč – 2:0.
 
4
MFK Vyškov právě vstřelil branku!
Domácí se brzy ujímají vedení! Jednoduchou akci rozjel kapitán Klesá, který kolmicí uvolnil na levé straně vápna ONDŘEJE VINTRA a ten zakončil pohotovou přízemní ranou na zadní tyč mimo dosah Mikulce – 1:0.