konec SD Eibar – Real Madrid CF
1:3
(1:2)
Komentuje: Filip Lefenda
 
90+2
Real Madrid právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto. Bílý balet podnikl rychlý útok po pravém křídle a zasazuje rozhozené obraně Eibaru definitivní úder. LUCAS VÁZQUEZ si narazil míč s Karimem Benzemou a vřítil se do šestnáctky, aby zprava střílel podél Dmitroviće přesně ke vzdálenější tyči.
 
90+1
Pedro Bigas mohl být hrdinou! Domácí bek se řítil na branku Realu, na poslední chvíli mu ale padl skluzem pod nohy Sergio Ramos a jeho ránu uvnitř šestnáctky zablokoval!
 
83
Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Kike García, přichází Unai Miota.
 
82
Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Papakouli Diop, přichází Sergio Álvarez.
 
82
Zásah Ramose jako hra rukou posouzen nebyl! Hlavní arbitr ještě svůj verdikt zdůvodňuje domácí lavičce, která je pochopitelně nespokojena. Penalta se každopádně kopat nebude.
 
81
Chvíle napětí! Po centru z levé strany hlavičkoval Jošinori Muto do ruky Sergia Ramose. Alespoň to tedy reklamuje domácí strana. Sudí Munuera vše na dálku konzultuje s kolegou u videa.
 
74
Sergio Ramos tentokrát přepustil balon střídajícímu Marcu Asenisovi. Ten zakroutil míč levačkou necelý metr vedle pravé tyče. Marko Dmitrović se za balonem jen ohlédl.
 
73
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Federico Valverde.
 
73
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Rodrygo, přichází Marco Asensio.
 
72
Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Takaši Inuj, přichází Pedro León.
 
71
Eibar nebyl daleko od vyrovnání! Kike García odcentroval z levé strany na přední tyč, kde z hranice malého vápna hlavičkoval Jošinori Muto. Balon se po jeho zakončení jemně otřel o břevno!
 
68
Toni Kroos vysunul přihrávkou do uličky Rodryga, toho ale tváří v tvář parádně vychytal Marko Dmitrović!
 
56
Krátce po rohu přišla velká chyba obrany Realu! Sergio Ramos přihrával na levou stranu, do balonu ale vložil málo razance, a tak se jej zmocnil rozběhnutý Takaši Inuj. Ten ale zakončoval po zemi slabě vedle vzdálenější pravé tyčky!
 
53
Ferland Mendy pláchl po levé straně a nabil zpětnou přihrávkou na střelu Rodrygovi. Jeho rána byla ztečována nad branku. Následuje rohový kop.
 
48
Sergio Ramos oslovil dlouhým pasem z půlky hřiště Karima Benzemu, který se dnes poněkolikáté zjevil za obranou Eibaru. Jeho technická rána minula pravou tyčku Dmitrovićovy branky. Následně byl francouzskému útočníkovi pískán další ofsajd, takže ho to příliš mrzet nemusí.
 
45+1
Po pasu z levé strany se za obranou zčistajasna zjevil Lucas Vázquez, jenž obstřelil vybíhajícího Marka Dmitroviće. Jeho slabé zakončení ale do odkryté klece nedoputovalo, míč včas doběhl jeden z domácích a odklidil jej z cesty.
 
43
Anaitz Arbilla teď zastavil akci Realu pouze za cenu hraní rukou. Sudí Munuera udělil domácímu obránci žlutou kartu a následovat bude přímý kop z nebezpečné pozice.
 
40
Tentokrát vzruch na protějším konci hrací plochy. Z levé strany centroval na střed šestnáctky Bryan Gil. Jeho míč tečoval bez přípravy Jošinori Muto, jehož zakončení zamířilo jen pár decimetrů mimo pravý horní růžek branky Realu.
 
38
Ferland Mendy potáhl míč na levé straně a poslal podél hranice malého vápna prudkou přízemní přihrávku, na kterou na zadní tyči jen těsně nedosáhl Lucas Vázquez.
 
37
Původní verdikt zůstává v platnosti. Gól neplatí. Vzhledem k předešlé aktivitě Eibaru a ojedinělé akci Realu by inkasovaná branka byla pro domácí skvadru hodně krutá.
 
36
Bude se počtvrté měnit skóre? Karim Benzema si naběhl za obranu na dlouhatánský vzdušný pas, zpracoval si míč špičkou kopačky a pak jej nechytatelně dloubl ke vzdálenější levé tyči. Pískán byl ofsajd, bude se ale zkoumat video.
 
28
Eibar právě vstřelil branku!
Tak to byla pravá fotbalová paráda! Hosté krátce po rozehrávce ztratili u postranní čáry míč, který se po chvíli dostal ke KIKEMU GARCÍOVI. Ten napřáhl ke střele z nějakých dvaceti metrů a nádherným technickým zakončením umístil obloučkem balon přesně ke vzdálenější tyči! Thibaut Courtois se proletěl vzduchem, na merunu ale nedosáhl!
 
25
Domácím roh vůbec nevyšel, naopak to byl Real Madrid, kdo se hnal do rychlého přečíslení čtyř proti dvěma! Vše ale nakonec ztroskotalo na ofsajdovém postavení Karima Benzemy. Tomu předcházela Rodrygova střela pod břevno, proti které pohotově zasáhl Marko Dmitrović.
 
16
Mohlo to být o tři branky! Z pravé strany odcentroval na zadní tyč Luka Modrić a našel zcela volného Karima Benzemu, který hlavičkoval do Dmitrovićova protipohybu. O decimetry však minul pravou tyč!
 
13
Real Madrid právě vstřelil branku!
Hosté svou převahu korunují další brankou. Karim Benzema získal míč na pravé straně hřiště a pronikl s ním až k hranici malého čtverce. Následně našel zpětnou přihrávkou na středu vápna volného LUKU MODRIĆE, který bez přípravy pálil přesně pod břevno. Také tentokrát si Marko Dmitrović na míč sáhl, znovu mu ale v cestě za svá záda nezabránil.
 
8
Real Madrid je při chuti. Teď se na hranici šestnáctky opřel do balonu z voleje Lucas Vázquez. Marko Dmitrović byl tentokrát u pravé tyče včas.
 
6
Real Madrid právě vstřelil branku!
Hosté jdou z první vážnější akce do vedení! Rodrygo přehodil obloučkem z levé strany Pedra Bigase a dostal míč až na KARIMA BENZEMU, jenž pohotovým zakončením z velkého vápna se štěstím prostřelil Marka Dmitroviće.