konec SD Eibar – Real Madrid CF
1:3
(1:2)
Komentuje: Filip Lefenda
 
90+2
Real Madrid právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto. Bílý balet podnikl rychlý útok po pravém křídle a zasazuje rozhozené obraně Eibaru definitivní úder. LUCAS VÁZQUEZ si narazil míč s Karimem Benzemou a vřítil se do šestnáctky, aby zprava střílel podél Dmitroviće přesně ke vzdálenější tyči.
 
28
Eibar právě vstřelil branku!
Tak to byla pravá fotbalová paráda! Hosté krátce po rozehrávce ztratili u postranní čáry míč, který se po chvíli dostal ke KIKEMU GARCÍOVI. Ten napřáhl ke střele z nějakých dvaceti metrů a nádherným technickým zakončením umístil obloučkem balon přesně ke vzdálenější tyči! Thibaut Courtois se proletěl vzduchem, na merunu ale nedosáhl!
 
13
Real Madrid právě vstřelil branku!
Hosté svou převahu korunují další brankou. Karim Benzema získal míč na pravé straně hřiště a pronikl s ním až k hranici malého čtverce. Následně našel zpětnou přihrávkou na středu vápna volného LUKU MODRIĆE, který bez přípravy pálil přesně pod břevno. Také tentokrát si Marko Dmitrović na míč sáhl, znovu mu ale v cestě za svá záda nezabránil.
 
6
Real Madrid právě vstřelil branku!
Hosté jdou z první vážnější akce do vedení! Rodrygo přehodil obloučkem z levé strany Pedra Bigase a dostal míč až na KARIMA BENZEMU, jenž pohotovým zakončením z velkého vápna se štěstím prostřelil Marka Dmitroviće.