konec Real Madrid CF – FK Šachtar Doněck
2:3
(0:3)
Komentuje: Vít Schück
 
90+4
Střídání v týmu FK Šachtar Doněck: ze hřiště odchází Marcos Antônio, přichází Bogdan Vjunnik.
 
90+2
Gól neplatí! Hlavní rozhodčí Srdjan Jovanović se byl podívat na opakovaný závěr a branku Realu na 3:3 kvůli ofsajdu neznává.
 
90+2
90+2. Neuznaný gól Realu Madrid pro ofsajd
 
90+2
Real Madrid ve druhé minutě nastaveného času srovnává na 3:3! Po rozehrávce rohového kopu se opřel do střely z hranice vápna FEDERICO VALVERDE.

Před Trubinem se ale zapomněl Vinícius Júnior a celá situace se bude zkoumat na videu.
 
90+2
Střídání v týmu FK Šachtar Doněck: ze hřiště odchází Manor Solomon, přichází Vitão.
 
90+1
Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
 
87
V závěru zápasu se přiostřuje na obou stranách. Nyní vidí žlutou kartu i Éder Militao, který hasil skluzem na útočné polovině ztrátu Viníciuse.
 
86
Střídání v týmu FK Šachtar Doněck: ze hřiště odchází Dentinho, přichází Georgij Sudakov.
 
83
Dodo si posunul míč kolem Kroose a pískalo se proti hráčům v bílých dresech. Následně ale Bondar příliš zdržoval rozehrávku a vyfasoval od rozhodčího Jovanoviće žlutou kartu.
 
81
Obrovská šance Šachtaru. Tete si však nepohlídal prvotní postavení a následná exkluzivní spolupráce se Solomonem zakončená lobem přes Courtoise přišla vniveč.
 
70
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Toni Kroos.
 
64
64. Tete obrovskou šanci zazdil střelou do Courtoise
 
64
Tete v další obrovské šanci zklamal! Militao si za zády nepohlídal nabíhajícího Tetea a ten mohl jít již poněkolikáté sám na Courtoise. I tentokrát ale uspěl belgický gólman.
 
59
59. Vinícius JÚNIOR - 2:3
 
59
Real Madrid právě vstřelil branku!
Trenér Zidane si může líbat ruce! VINÍCIUS JÚNIOR byl na trávníku sotva deset sekund a okamžitě se prosazuje! Zezadu obral o balon Marlosovi, poté přešel na hranici vápna a umístěnou ránou překonal Trubina.
 
59
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Jović, přichází Vinícius Júnior.
 
56
56. Šance Šachtaru zůstala neproměněna
 
56
Obrovská šance Šachtaru! Kornijenko až příliš snadno přešel přes Mendyho, poté servíroval míč do druhé vlny. Tete s Antoniem se ale nedomluvili a vzájemně si skončili do střely.
 
54
54. Luka MODRIĆ - 1:3
 
54
Real Madrid právě vstřelil branku!
Real vykřesává naději na zvrat! Tlak po změně stran využívá LUKA MODRIĆ, který po přihrávce Marcela a dvou kličkách vymetl pravý roh Trubinovy branky. Schovanou střelu hostující gólman neviděl a ani se za balonem nevydal.
 
46
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Rodrygo, přichází Karim Benzema.
 
45+1
Hlavní rozhodčí Srdjan Jovanović nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
 
42
42. Manor SOLOMON - 0:3
 
42
Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
Šachtar přidává před koncem prvního poločase třetí gól a s Realem to nevypadá vůbec dobře. Perfektní akci předvedl MANOR SOLOMON. Nejprve skvěle vykličkoval z obklížení třech protihráčů, poté si pomohl přihrávkou na Tetea, který mu balon vrátil do stoprocentní šance a tu jedenadvacetiletý Izraelec využil střelou k levé tyči.
 
34
Marco Asensio sáhl v souboji rukou do obličeje Solomonovi a po zásluze inkasuje od hlavního rozhodčího žlutou kartu.
 
33
33. Raphaël VARANE - 0:2
 
33
Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
Ukrajinský mistr přidává druhý zásah! Po autovém vhazování na pravé straně se dostal k ráně z hranice pokutového území Tete. Pokus dvacetiletého Brazilce ještě Courtois vytáhl, ale poté v souboji s Dentinhem si míč srazil do vlastní sítě RAPHAËL VARANE.
 
29
29. TETÊ - 0:1
 
29
Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
Šachtar jde překvapivě na trávníku Realu Madrid do vedení! Viktor Kornijenko dostal na levé straně až příliš mnoho prostoru, s dávkou štěstí si balon posunul více k ose trávníku, poté ve skluzu přihrál TETEMU, který umístil střelu mezi nohama Varana k levé tyči.
 
15
15. Šanci Marlose zlikvidoval Thibaut Courtois pohotovým zákrokem
 
15
Obrovská šance Šachtaru! Obrana Realu trestuhodně zaspala! Marlos se zčistajasna zjevil v samostatném úniku, ale proti Courtoisovi svou šanci promrhal nedůrazným zakončením.
 
8
Viktor Kornijenko pořádně přibrousil u postranní lajny Mendyho a je prvním potrestaným hráčem zápasu. Mendy se jen těžce zvedá po tvrdém skluzu.