konec Real Madrid CF – FK Šachtar Doněck
2:3
(0:3)
Komentuje: Vít Schück
 
59
Real Madrid právě vstřelil branku!
Trenér Zidane si může líbat ruce! VINÍCIUS JÚNIOR byl na trávníku sotva deset sekund a okamžitě se prosazuje! Zezadu obral o balon Marlosovi, poté přešel na hranici vápna a umístěnou ránou překonal Trubina.
 
54
Real Madrid právě vstřelil branku!
Real vykřesává naději na zvrat! Tlak po změně stran využívá LUKA MODRIĆ, který po přihrávce Marcela a dvou kličkách vymetl pravý roh Trubinovy branky. Schovanou střelu hostující gólman neviděl a ani se za balonem nevydal.
 
42
Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
Šachtar přidává před koncem prvního poločase třetí gól a s Realem to nevypadá vůbec dobře. Perfektní akci předvedl MANOR SOLOMON. Nejprve skvěle vykličkoval z obklížení třech protihráčů, poté si pomohl přihrávkou na Tetea, který mu balon vrátil do stoprocentní šance a tu jedenadvacetiletý Izraelec využil střelou k levé tyči.
 
33
Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
Ukrajinský mistr přidává druhý zásah! Po autovém vhazování na pravé straně se dostal k ráně z hranice pokutového území Tete. Pokus dvacetiletého Brazilce ještě Courtois vytáhl, ale poté v souboji s Dentinhem si míč srazil do vlastní sítě RAPHAËL VARANE.
 
29
Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
Šachtar jde překvapivě na trávníku Realu Madrid do vedení! Viktor Kornijenko dostal na levé straně až příliš mnoho prostoru, s dávkou štěstí si balon posunul více k ose trávníku, poté ve skluzu přihrál TETEMU, který umístil střelu mezi nohama Varana k levé tyči.