konec Real Madrid CF – Real Sociedad San Sebastian
3:4
(0:1)
Komentuje: Filip Lefenda
 
90+5
A pozor! Andoni Gorosabel fauloval u postranní čáry a vidí druhou žlutou kartu! San Sebastian jde do deseti a ochozy jsou na nohou!
 
90+5
Júnior Vinícius dostává žlutou kartu za nesportovní chování. Domácí útočník se nacházel v asi třímetrovém ofsajdu, přesto si neodpustil řeči.
 
90+3
90+3. NACHO - 3:4
 
90+3
Real Madrid právě vstřelil branku!
A je tu drama! Real Sociedad přečkal obrovský závar, poté ale odcentroval z pravé strany naslepo Benzema. Míče se u penaltového puntíku zmocnil NACHO, jenž dal hlavičkou k levé tyči Madridu ještě naději!
 
90
Hostující obránce odbelhal v doprovodu týmových lékařů k ošetření za postranní čáru. Mezitím byl ohlášen údaj o počtu nastavených minut – bude jich ještě šest!
 
86
Gorosabel sundal u postranní čáry k zemi ostrým skluzem Viníciuse a vykoledoval si žluté napomenutí.
 
83
Také v tomto případě se zkoumalo za pískotu domácích fanoušků video, původní verdikt ale zůstal v platnosti. Real ztrácí dvě branky.
 
81
81. RODRYGO - 2:4
 
81
Real Madrid právě vstřelil branku!
Tentokrát už se skóre mění! Júnior Vinícius se uvolnil k přihrávce z levé strany vápna a poslal balon na zadní tyč, kde jej neměl problém dloubnout do odkryté branky RODRYGO.
 
79
79. Júnior Vinícius hlavičkoval do sítě, branka ale neplatí.
 
79
Real Madrid se radoval ze snížení, branka ale není po konzultaci s rozhodčím u videa uznána! Nacho našel na levé straně Júniora Viníciuse, jenž nachytal hlavičkou Remira na švestkách. Nejistý zákrok ho ale mrzet nemusí.
 
77
Rozjíždějící se akci San Sebastianu zastavil nedovoleně Militao. Zasloužená žlutá karta.
 
76
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Brahim Díaz, přichází Luka Jovič.
 
76
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Federico Valverde, přichází Rodrygo.
 
74
Bílý balet rozehrál bleskově nakrátko rohový kop. Marcelův centr z levé strany vyboxoval na hranici šestnáctky Remiro. Následně přišla skákavá rána Valverda, kterou se štěstím likviduje brankář San Sebastianu.
 
70
Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Alexander Isak, přichází Aihen Muňoz.
 
69
69. Mikel MERINO - 1:4
 
69
Real Sociedad právě vstřelil branku!
A teď už ho mají hosté opravdu na dosah! Isak přihrál z pravé strany po zemi na hranici malého vápna, kde balon překvapivě doputoval až k MIKELU MERINOVI. Ten trestá nedůslednost domácí obrany pohotovou přízemní ranou a navyšuje náskok San Sebastianu opět na tři branky!
 
66
Po zisku míče zadělal na rychlý protiútok Júnior Vinícius, Igor Zubeldia ale zatáhl za záchrannou brzdu a domácího útočníka od balonu nedovoleně odstavil. Žlutá karta.
 
64
Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Martin Ödegaard, přichází Ander Guevara.
 
64
Júnior Vinícius se vřítil do velkého vápna, zasekl si balon na pravačku a vystřelil. Jeho technický pokus proletěl těsně vedle vzdálenější tyče!
 
59
59. MARCELO - 1:3
 
59
Real Madrid právě vstřelil branku!
Hotovo ale ještě není, domácí bleskově snižují! Díaz přihrál na levou stranu pokutového území MARCELOVI, jenž našel malou skulinku mezi bližší tyčí a padajícím Remirem. Ten si na balon sáhl, přesto kapituluje!
 
56
56. Alexander ISAK - 0:3
 
56
Real Sociedad právě vstřelil branku!
Neskutečné, hosté přidávají další trefu a vedou nad lídrem LaLigy už o tři branky! Opět to byl ALEXANDER ISAK, kdo se na pravé straně velkého vápna opřel neomylně do odraženého balonu a poslal ho přesně do bližší horní šibenice!
 
54
54. Alexander ISAK - 0:2
 
54
Real Sociedad právě vstřelil branku!
Domácí nevzali předešlé varování vážně a tvrdě za to pykají! Střídající Barrenetxea Muguruza našel centrem z levé strany u zadní tyče číhajícího ALEXANDERA ISAKA, který perfektním volejem poslal balon přesně k levé tyčce.
 
49
Ödegaard našel přihrávkou na levé straně vápna Isaka, který střelou na vzdálenější tyč podruhé překonal Areolu! Branka ale po konzultaci s videorozhodčím není pro těsný ofsajd uznána! Teď zachránily Madrid centimetry.
 
46
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází James Rodríguez, přichází Luka Modrič.
 
46
Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Adnan Januzaj, přichází Ander Barrenetxea Muguruza.
 
45
45. Isak pálil na konci rychlého protiútoku mimo tři tyče.
 
45
Byl z toho nakonec centr, který lapil Remiro. Po bleskové rozehrávce se ke střele z rychlého protiútoku dostal Alexander Isak, švédský útočník ale pálil z lajny lemující pokutové území jen na tribunu za brankou!
 
39
Real zařadil s blížícím se koncem poločasu vyšší rychlostní stupeň! Z pravé strany odcentroval na hlavu Ramose Díaz, po jehož zakončení zvonilo břevno! Případný zásah by ale vinou ofsajdového postavení stejně neplatil.
 
38
Júnior Vinícius zvolil místo střely z úhlu přihrávku na hranici vápna, odkud střílel rozběhnutý Benzema. Ten ale mířil jen na střed branky, kde jeho pokus zkrotil Remiro.
 
36
36. James Rodríguez protáhl Remira.
 
36
Elustondo obral na hranici šestnáctky o balon Benzemu, do odraženého balonu se ale opřel James Rodríguez, jehož utaženou ránu k levé tyči vyrazil Remiro!
 
32
Alexander Isak si zpracoval přihrávku na levé straně velkého vápna, nasadil kličku a vystřelil na bližší tyč. Rána mu ale vůbec nesedla a šla výrazně mimo. Areola zasahovat nemusel.
 
22
22. Martin ÖDEGAARD - 0:1
 
22
Real Sociedad právě vstřelil branku!
Hosté jdou překvapivě do vedení! Z nějakých osmnácti metrů vypálil Isak, jehož ránu ještě Areola vyrazil, k odraženému balonu se ale dostal MARTIN ÖDEGAARD a tento pokus už skončil se štěstím v síti. Areola si na střelu, kterou tečoval Militao, sáhl, v cestě do brány ale míči nezabránil – byly z toho jesličky.
 
19
Robin Le Normand povalil v souboji bez balonu Jamese Rodrígueze a na světě je druhá žlutá karta.
 
11
Martin Ödegaard nevybíravě nakopl domácího kapitána Ramose a vykoledoval si první žlutou kartu.
 
10
10. První šance Realu, střílel Benzema.
 
10
Domácí favorit poprvé zahrozil. Brahim Díaz přihrál na pravou stranu vápna Karimu Benzemovi, jenž přešel přes dva protihráče a z úhlu vystřelil. Remiro ale prostor u bližší tyče utěsnil a vyrazil balon na rohový kop.