konec Real Madrid CF – Real Sociedad San Sebastian
3:4
(0:1)
Komentuje: Filip Lefenda
 
90+3
Real Madrid právě vstřelil branku!
A je tu drama! Real Sociedad přečkal obrovský závar, poté ale odcentroval z pravé strany naslepo Benzema. Míče se u penaltového puntíku zmocnil NACHO, jenž dal hlavičkou k levé tyči Madridu ještě naději!
 
81
Real Madrid právě vstřelil branku!
Tentokrát už se skóre mění! Júnior Vinícius se uvolnil k přihrávce z levé strany vápna a poslal balon na zadní tyč, kde jej neměl problém dloubnout do odkryté branky RODRYGO.
 
69
Real Sociedad právě vstřelil branku!
A teď už ho mají hosté opravdu na dosah! Isak přihrál z pravé strany po zemi na hranici malého vápna, kde balon překvapivě doputoval až k MIKELU MERINOVI. Ten trestá nedůslednost domácí obrany pohotovou přízemní ranou a navyšuje náskok San Sebastianu opět na tři branky!
 
59
Real Madrid právě vstřelil branku!
Hotovo ale ještě není, domácí bleskově snižují! Díaz přihrál na levou stranu pokutového území MARCELOVI, jenž našel malou skulinku mezi bližší tyčí a padajícím Remirem. Ten si na balon sáhl, přesto kapituluje!
 
56
Real Sociedad právě vstřelil branku!
Neskutečné, hosté přidávají další trefu a vedou nad lídrem LaLigy už o tři branky! Opět to byl ALEXANDER ISAK, kdo se na pravé straně velkého vápna opřel neomylně do odraženého balonu a poslal ho přesně do bližší horní šibenice!
 
54
Real Sociedad právě vstřelil branku!
Domácí nevzali předešlé varování vážně a tvrdě za to pykají! Střídající Barrenetxea Muguruza našel centrem z levé strany u zadní tyče číhajícího ALEXANDERA ISAKA, který perfektním volejem poslal balon přesně k levé tyčce.
 
22
Real Sociedad právě vstřelil branku!
Hosté jdou překvapivě do vedení! Z nějakých osmnácti metrů vypálil Isak, jehož ránu ještě Areola vyrazil, k odraženému balonu se ale dostal MARTIN ÖDEGAARD a tento pokus už skončil se štěstím v síti. Areola si na střelu, kterou tečoval Militao, sáhl, v cestě do brány ale míči nezabránil – byly z toho jesličky.