konec Real Madrid CF – Paris Saint-Germain FC
2:2
(1:0)
Komentuje: David Suchý
 
90+4
90+4. Bale trefil pouze tyč.
 
90+4
To je neskutečné! K rozehrávce přímého kopu se totiž postavil Bale, jehož fantastický obstřel skončil pouze na brankové konstrukci.
 
90
Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
 
89
Žlutou kartu dostává Thomas Meunier (Paris Saint-Germain FC).
 
83
83. Pablo SARABIA - 2:2
 
83
Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Zničehonic je tu vyrovnávací branka, oba celky tak začínají opět od začátku! Bílý balet si nedokázal pohlídat prudkou nahrávku od Bernata, která navíc doputovala na kopačku Draxlera. Ten trefil pouze protihráče před sebe, nicméně k odraženému míči se jako první dostal PABLO SARABIA, který ho bezpečně uklidil přesně k tyči.
 
82
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Isco, přichází Rodrygo.
 
81
81. Kylian MBAPPÉ - 2:1
 
81
Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Jenomže téměř záhy je tu blesková odpověď pařížského celku! Ten se rychle nastěhoval k pokutovému území, kde Meunier zkoušel na malém vápně najít KYLIANA MBAPPÉHO. To se sice povedlo, hodně tomu pomohl také Varane, jehož velká minela přinesla ránu do odkryté branky v podání talentovaného Francouze ve službách Paris Saint-Germain.
 
79
79. Karim BENZEMA - 2:0
 
79
Real Madrid právě vstřelil branku!
Tak pozor, domácí totiž odskakují na rozdíl dvou branek! Modrić se vydal na útočnou polovinu, kde po nahrávce šajtlí dokázal Isco hlavou sklepnout na vedle stojícího Marcela. Brazilský obránce měl na centr ke vzdálenější konstrukci hodně času, naskakující KARIM BENZEMA navíc podruhé v utkání překonal brankáře Navase.
 
76
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Federico Valverde, přichází Luka Modrić.
 
75
Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Mauro Icardi, přichází Pablo Sarabia.
Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Ángel Di María, přichází Julian Draxler.
 
68
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Eden Hazard, přichází Gareth Bale.
 
68
Žlutou kartu dostává Marcelo (Real Madrid CF).
 
62
Bílý balet se málem dočkal druhé branky! Celkem nenápadná kombinace na levém křídle přinesla velice kvalitní nahrávku od Marcela. Isco si seběhl k přední tyči, kde jeho přízemní pokus vyrazil Navas.
 
54
To vypadalo hodně podezřele. Valverde totiž sejmul uvnitř pokutového území Bernata, místo pokutového kopu je pískán ofsajd hostujícího mužstva.
 
47
47. Benzema nedokázal procedit míč za Navase.
 
47
Hned v úvodu druhého poločasu obrovská šance domácích! Marcelovi se povedlo procedit nahrávku ke vzdálenější tyči, kde Benzema trefil padajícího Navase.
 
46
Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Idrissa Gueye, přichází Neymar.
 
45
První poločas bude nastaven o tři minuty.
 
44
Nakonec to pokutový kop nebude, domácí hráči si zcela určitě oddychli.
 
43
Courtois fauloval kousek před pokutovým územím, přímý kop pro PSG. Dost možná to bylo uvnitř šestnáctky, zřejmě se bude diskutovat s videorozhodčím.
 
37
To nebylo vůbec špatné. Mbappé se totiž dostal mezi obránce, načež zkoušel vypálit pod břevno, s čímž si Courtois dokázal hravě poradit. Následovat bude rohový kop.
 
28
28. Navas dokázal vyzrát na Kroosovu jedovku.
 
28
Paris Saint-Germain si nyní pořádně zahrávalo, přičemž Navas dokázal přihrát kolem napadajícího Benzemy. Hosté se i přesto neprokousali středem hrací plochy. To mohlo mít fatální následky, Kroosova rána ale skončila na pozorném Navasovi.
 
17
17. Karim BENZEMA - 1:0
 
17
Real Madrid právě vstřelil branku!
Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, do vedení se dostává celek z hlavního města Španělska! Bílý balet totiž podnikl neskutečně svižnou akci po pravém křídle, kde Carvajal vysunul Valverdeho. Tento středopolař nezazmatkoval, naopak ještě nahrával pod sebe na Isca, který z jedničky trefil pouze tyč. K odraženému míči se však dostal KARIM BENZEMA, před kterým číhala prázdná svatyně Paris Saint-Germain.