konec Real Madrid CF – Paris Saint-Germain FC
2:2
(1:0)
Komentuje: David Suchý
 
83
Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Zničehonic je tu vyrovnávací branka, oba celky tak začínají opět od začátku! Bílý balet si nedokázal pohlídat prudkou nahrávku od Bernata, která navíc doputovala na kopačku Draxlera. Ten trefil pouze protihráče před sebe, nicméně k odraženému míči se jako první dostal PABLO SARABIA, který ho bezpečně uklidil přesně k tyči.
 
81
Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Jenomže téměř záhy je tu blesková odpověď pařížského celku! Ten se rychle nastěhoval k pokutovému území, kde Meunier zkoušel na malém vápně najít KYLIANA MBAPPÉHO. To se sice povedlo, hodně tomu pomohl také Varane, jehož velká minela přinesla ránu do odkryté branky v podání talentovaného Francouze ve službách Paris Saint-Germain.
 
79
Real Madrid právě vstřelil branku!
Tak pozor, domácí totiž odskakují na rozdíl dvou branek! Modrić se vydal na útočnou polovinu, kde po nahrávce šajtlí dokázal Isco hlavou sklepnout na vedle stojícího Marcela. Brazilský obránce měl na centr ke vzdálenější konstrukci hodně času, naskakující KARIM BENZEMA navíc podruhé v utkání překonal brankáře Navase.
 
17
Real Madrid právě vstřelil branku!
Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, do vedení se dostává celek z hlavního města Španělska! Bílý balet totiž podnikl neskutečně svižnou akci po pravém křídle, kde Carvajal vysunul Valverdeho. Tento středopolař nezazmatkoval, naopak ještě nahrával pod sebe na Isca, který z jedničky trefil pouze tyč. K odraženému míči se však dostal KARIM BENZEMA, před kterým číhala prázdná svatyně Paris Saint-Germain.