konec FC MAS Táborsko – FC Sellier & Bellot Vlašim
2:2
(1:1)
Komentuje: Matěj Vybíral
 
86
Vlašim se ubránila a chtěla zamířil dopředu, rychlý brejk však zastavil na půli Frýdek, který dohrál Fortelného, za což přichází žlutá karta.
 
76
Žlutou kartu dostává Petr Plachý (FC Sellier & Bellot Vlašim), za zbytečné odkopnutí míče po odehrání, Plachý chtěl ušetřit nějaký čas.
 
71
Táborsko je znovu u míče, po faulu na útočné polovině rozehrává standardní situaci, vlašimský Fortelný navíc dostává žlutou kartu, Frýdka dohrál velmi nepříjemně.
 
65
Vlašim se opět žene dopředu a nyní si po faulu na hostujícího hráče vytvořila možnost zajímavého přímého kopu z osy hřiště! Ngimbi navíc za zastavení rychlého brejku dostává žlutou kartu.
 
51
Vojtěch Hadaščok (Vlašim) nyní ukázal i něco z méně fotbalové stránky. Za filmování dostává žlutou kartu.
 
45
V závěru první půle se opravdu přiostřuje, po souboji Pilíka s Mizerákem uděluje rozhodčí žlutou kartu domácímu Pilíkovi.
 
44
První žlutou kartu dostává i hráč Táborska. Vandas zahrál nebezpečným šlapákem, sudí to nepřehlédl.
 
43
Žlutou kartu dostává Ladislav Janda (FC Sellier & Bellot Vlašim). Třetí žlutá karta pro hosty přišla hodně zbytečně, Janda si neodpustil několik slov směrem k rozhodčímu.
 
23
Frýdek vybojoval míč a pelášil směrem na branku, Piško ho ostře srazil k zemi a dostává žlutou kartu.
 
11
Hadaščok upadl v souboji s Ngimbim ve vápně, ale sudí jasně ukázal, že z toho penalta nebude. Za následné protesty dostal žlutou kartu vlašimský Kadlec.