konec FC Trinity Zlín – AC Sparta Praha
2:3
(0:2)
Komentuje: Roman Zajíček
 
90+2
Tutovka jako Brno. Vukadinovič a jeho kličky znamenaly, že Balaj se vytočil na malém vápně a střílel z ideální pozice. Jenže naštěstí pro Spartu zůstal Kovář stát na brankové čáře a od jeho kotníku nebo lýtka se míč dopravil těsně vedle pravé tyčky.
 
90
Haraslínova utažená střela na zadní tyč měla patřičné parametry. Točila se do brány, ale kousek chybělo, aby Sparta přidala čtvrtý zářez.
 
89
Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Tomáš Wiesner, přichází Jan Mejdr.
 
88
Dnešní utkání sleduje 5112 fanoušků.
 
86
Tak tohle si Fillo za rámeček rozhodně nedá. Nastoupil ve 82. minutě a během čtyř minut se nechal naprosto zbytečně vykartovat. Zlín bude dohrávat v deseti a boj o vyrovnání se jim výrazně komplikuje.
 
86
Druhá žlutá a následně červená karta pro tým FC Trinity Zlín (Martin Fillo).
 
85
Žlutá karta pro tým FC Trinity Zlín (Martin Fillo).
 
82
Střídání v týmu FC Trinity Zlín:
ze hřiště odchází Marek Hlinka, přichází Filip Balaj.
 
82
Střídání v týmu FC Trinity Zlín:
ze hřiště odchází Vachtang Čanturišvili, přichází Martin Fillo.
 
82
Mohlo být skutečně hotovo. Kairinen má standardky velmi dobré a po jeho přesném centru našel hlavičku Martina Minčeva. Od jeho čela míč orazítkoval tyč Rakovanovy brány!
 
79
Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Jan Kuchta, přichází Adam Karabec.
 
75
Tak je to skutečně ofsajd a hraje se dál za stavu 2:3. Jan Kuchta se radoval předčasně.
 
75
Ale pozor, rozhodčí Zelinka celou situaci hodnotí s VAREM.
 
72
Žlutá karta pro tým AC Sparta Praha (Martin Minčev).
 
70
Střídání v týmu FC Trinity Zlín:
ze hřiště odchází Libor Kozák, přichází Nedeljko Kovinić.
 
69
Žlutá karta pro tým FC Trinity Zlín (Robert Hrubý).
 
66
Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Lukáš Sadílek, přichází Qazim Laci,
ze hřiště odchází Tomáš Čvančara, přichází Martin Minčev.
 
66
Žlutá karta pro tým FC Trinity Zlín (Libor Kozák).
 
63
Žlutá karta pro tým FC Trinity Zlín (Martin Cedidla).
 
63
Žlutá karta pro tým AC Sparta Praha (Jan Kuchta).
 
60
Neskutečné. Mohlo být 3:3. Gólman Kovář předvedl obrovský lapsus ve své rozehrávce a málem pustil do sítě laciný gól. Kozák na něj dotíral, gólman nedokázal rozehrát a míč po odrazu zkušeného zlínského útočníka putoval k brankové čáře. Na ní ale včas Kovář byl a svými rychlými nohami zachránil svůj tým od pohromy.
 
59
Zlín právě vstřelil branku! Drama je na světě. LIBOR KOZÁK pokutový kop zahrál s jistotou. Míč poslal k pravé tyči, kam sice Kovář šel, ale neměl šanci jej vytěsnit mimo bránu.
 
58
Od hlavičky Libora Kozáka šel míč do ruky Zeleného a penalta je potvrzena!
 
58
Samozřejmě celou akci prověří VAR, ale vypadá to, že Zelený zahrál ve vápně rukou.
 
58
Píská se penalta! Zlín má velkou šancí snížit.
 
54
Zlín právě vstřelil branku! Střídající Slončík oživil hru svého týmu, byť je výsledek pro Zlín stále hodně nepříznivý. Domácí se však dočkali pěkné kombinační akce a jsou zase ve hře. Vukadinovič poslal z pravé strany míč na hranici vápna, kde operoval ROBERT HRUBÝ a jeho přesná střela k pravé tyči nedala Kovářovi šanci reagovat.
 
51
Sparta právě vstřelila branku! Hosté vedou už výraznějším rozdílem. Kairinen zahrál opět perfektní roh, tentokrát na přední tyč, kde jej ještě prodloužil Zelený a na brankové čáře důrazně zakončil TOMÁŠ ČVANČARA. Možná už byl míč za čárou, ale prozatím se z druhé své branky v zápase raduje Čvančara.
 
50
Obrovská šance také na druhé straně. Zelený našel Kuchtu, ten se ale neukvapil a ještě našel lépe postaveného Čvančaru. Toho však vyčapal Rakovan.
 
48
Zlín nastoupil do druhé půle velmi sympaticky. Po standardce propadl míč na Hlinku, který se z dálky opřel do míče. Jenže letěl pouze doprostřed brány, kde stál Matěj Kovář. I tak musel ale být obezřetný, protože se zdálo, že pokus Hlinky byl i tečovaný a mohl měnit směr.
 
47
Žlutá karta pro tým AC Sparta Praha (Lukáš Haraslín).
 
46
Střídání v týmu FC Trinity Zlín:
ze hřiště odchází Joss Didiba, přichází Tom Slončík.
 
45
V závěru poločasu mohl Zlín dorazit Jan Kuchta. Sparťanský střelec dostal ideální přihrávku od Čvančary a řítil se sám na Rakovana. Tomu udělal i kličku, ale dostal se do nevýhodné pozice a z úhlu netrefil zcela prázdnou bránu.
 
41
Teď ale pozor. Zlín mohl v závěru poločasu snížit. Vukadinovič se natlačil z pravé strany hluboko do vápna, odkud zkusil Kováře ohrozit. Hostující brankář musel zasáhnout svými rukavicemi. Pak ještě přišla dorážka Kozáka, která ale šla hodně vedle.
 
38
Sparta mohla přidat třetí gól. Z levé strany centroval Zelený, Procházka prohrál souboj s Kuchtou, kterého pustil do zakončení. Naštěstí pro moravský tým, míč zamířil nad branku.
 
27
Sparta právě vstřelila branku! Hosté vedou již dvoubrankovým rozdílem. Kuchta vyhrál osobní souboj, našel TOMÁŠE ČVANČARU, který nejprve z dálky otestoval pozornost Rakovana. Zlínský gólman však vyrazil míč pouze před sebe a Čvančara jej na druhý pokus uklidil do sítě.
 
21
A málem se má slova potvrdila. Haraslín se dostal do ideální palebné pozice, z hranice velkého vápna se uvolnil až téměř k penaltovému puntíku a vyslal přízemní střelu k levé tyči. Rakovan by se asi natahoval marně, ale měl kus štěstí, neboť míč šel kousek vedle.
 
12
Rakovan si připisuje důležitý zákrok. Po centru Kuchty se k hlavičce dostal Čvančara, míč před zlínským brankářem nepříjemně skočil a musel na něj skokem k pravé tyči reagovat.
 
2
Sparta právě vstřelila branku! Tak to je neuvěřitelný úvod a šok pro tým Pavla Vrby. Kairinen zahrával rohový kop, který na malém vápně prodloužil Vitík. Před brankou stál zcela volný LADISLAV KREJČÍ ML., který už jen v pohodě doklepl míč do prázdné brány.